PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kac litre kac balya
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatihs60" data-source="post: 1332796" data-attributes="member: 75579"><p>1 tl balya makinesi artı traktör amortismanı yazdım sadece traktör yazmadım</p><p>1 tl yağ mazot ip yaklaşık olarak</p><p>1 tl kar </p><p>ben balya yapıyorum bu şekil anca kurtarıyor</p><p></p><p>Balya yaptıranı düşünmek gerek ama yaptıran bizi hiç düşünmüyor tarlada makine bi metal alsa tokmak bıçağı sabit bıçağa vursa hapı yuttuk tarla sahibinin umrunda mı hayır 500 balya yapsak masrafımızı çıkarmaz birde bu 500 balyanın maliyeti var yada tarlanın yolu dar lastiğini taş keser bi lastik 500-600 lira </p><p>Bugün 30 bin liraya 2. El bi makine alsan yürütmek için her sezon 5bin liralık bakım yaparsın çevremde 2. El alanlar hep bu şekil </p><p>Sıfır makineler 70-80 binden başlıyor bu makineye bağladığım para bana kazandırmayacaksa tozu pisliği niye çekeyim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatihs60, post: 1332796, member: 75579"] 1 tl balya makinesi artı traktör amortismanı yazdım sadece traktör yazmadım 1 tl yağ mazot ip yaklaşık olarak 1 tl kar ben balya yapıyorum bu şekil anca kurtarıyor Balya yaptıranı düşünmek gerek ama yaptıran bizi hiç düşünmüyor tarlada makine bi metal alsa tokmak bıçağı sabit bıçağa vursa hapı yuttuk tarla sahibinin umrunda mı hayır 500 balya yapsak masrafımızı çıkarmaz birde bu 500 balyanın maliyeti var yada tarlanın yolu dar lastiğini taş keser bi lastik 500-600 lira Bugün 30 bin liraya 2. El bi makine alsan yürütmek için her sezon 5bin liralık bakım yaparsın çevremde 2. El alanlar hep bu şekil Sıfır makineler 70-80 binden başlıyor bu makineye bağladığım para bana kazandırmayacaksa tozu pisliği niye çekeyim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Kac litre kac balya
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt