Traktorok égtek el a szarvaskendi tűzben - százmilliós nagyságrendű a kár a majorban
A ali_kockaya 09.10.2012 #1 Traktorok égtek el a szarvaskendi tűzben - százmilliós nagyságrendű a kár a majorban
Y ydincbayram 09.10.2012 #2 Ynt: kaç traktör yanmış sayamadım. Bayağı kapsamlı bir çiftlikmiş yazık olmuş.
omerfarukkoc 09.10.2012 #3 Ynt: kaç traktör yanmış sayamadım. Allah ' ım Böyle Kötü Kazalardan Hepimizi Korusun...
ismail_17 09.10.2012 #4 Ynt: kaç traktör yanmış sayamadım. Allah kimseye vermesin yangın afeti ama sigortaları vardır bunların
Ynt: kaç traktör yanmış sayamadım. Allah kimseye vermesin yangın afeti ama sigortaları vardır bunların
S serdar437065 09.10.2012 #5 Ynt: kaç traktör yanmış sayamadım. allah düşmanımın başına vermesin yazık olmuş : ' (
şerefli1 10.10.2012 #6 Ynt: kaç traktör yanmış sayamadım. zarar yüzmilyonlarcaymış ama yapacak bişe yok ..Yüce Rabbim kimseni başına vermesin.
Ynt: kaç traktör yanmış sayamadım. zarar yüzmilyonlarcaymış ama yapacak bişe yok ..Yüce Rabbim kimseni başına vermesin.
S S.balci17 10.10.2012 #7 Ynt: kaç traktör yanmış sayamadım. milyon dolarlık servet gitmiş sigortadan fln belki kurtarabilirler ama .. kötü durum
Ynt: kaç traktör yanmış sayamadım. milyon dolarlık servet gitmiş sigortadan fln belki kurtarabilirler ama .. kötü durum