PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Kangal Boru Mu Contalı Pvc mi? Lütfen Yardımmmmmm.....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dengesiz" data-source="post: 889946" data-attributes="member: 19482"><p><strong>Ynt: Kangal Boru Mu Contalı Pvc mi? Lütfen Yardımmmmmm.....</strong></p><p></p><p>Değerli kardeşim,kangal boru kanaatimce daha avantajlıdır..80ton su için neden 110luk düşünüyorsun.125lik veya140lık döşemeni tavsiye ederim..Nedeninegelirsek pompa motorun 110lukta fazla amper çekecektir..baharın ben ve komşum beraber yeraltı borusu döşettik,contalı 6mt lik olanlardan.Komşum 125 bense 140lık döşettim.tarla çıkışlarımız 125dir.Uzunluk benimki 1100metre,komşumunise 650 metredir. pompamız 37KWlık,22lt/sn..markalar aynı..şu anda benimki 66amper,komşumunkiise74amper akım çekiyor..pompalar kuyu içinde 70mtrede çalışmaktadır..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dengesiz, post: 889946, member: 19482"] [b]Ynt: Kangal Boru Mu Contalı Pvc mi? Lütfen Yardımmmmmm.....[/b] Değerli kardeşim,kangal boru kanaatimce daha avantajlıdır..80ton su için neden 110luk düşünüyorsun.125lik veya140lık döşemeni tavsiye ederim..Nedeninegelirsek pompa motorun 110lukta fazla amper çekecektir..baharın ben ve komşum beraber yeraltı borusu döşettik,contalı 6mt lik olanlardan.Komşum 125 bense 140lık döşettim.tarla çıkışlarımız 125dir.Uzunluk benimki 1100metre,komşumunise 650 metredir. pompamız 37KWlık,22lt/sn..markalar aynı..şu anda benimki 66amper,komşumunkiise74amper akım çekiyor..pompalar kuyu içinde 70mtrede çalışmaktadır.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Kangal Boru Mu Contalı Pvc mi? Lütfen Yardımmmmmm.....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt