gönen halk pazarında kilosu 2,5 tl. kamyona doldurup 1.5-2 tl satsa 2 güne tüketebilir. halk ucuz ürün arıyor.elinde kalmaz diye düşünüyorum40 kuruşa verdiği biberi köylüsü istese salça yapmak için 1 liraya vermez
gönen halk pazarında kilosu 2,5 tl. kamyona doldurup 1.5-2 tl satsa 2 güne tüketebilir. halk ucuz ürün arıyor.elinde kalmaz diye düşünüyorum40 kuruşa verdiği biberi köylüsü istese salça yapmak için 1 liraya vermez
Abi hayırdır anlamadım herkeste bir eleştirme merakı. Ben gönen de oturuyorum ve pazarlamacıyım köy Köy geziyorum. Bırakın pazarı Gölyaka da dahi Yenice li biberci gördüm traktörle onca km yi gelmiş. 2 buçuk fiyatı eskidendi biber çıkmadan önce şuan öyle bir fiyat yok. Varsa da alana şaşarım köylüler her yerde 1-1.5 TL arası satıyor. Ayrıca günde 1 kamyon nasıl satacaksın öyle bir ihtimal yok.gönen halk pazarında kilosu 2,5 tl. kamyona doldurup 1.5-2 tl satsa 2 güne tüketebilir. halk ucuz ürün arıyor.elinde kalmaz diye düşünüyorum
Ücretsiz veriyor neden vermesin? Bizde konuya komşuya parayla verilmez40 kuruşa verdiği biberi köylüsü istese salça yapmak için 1 liraya vermez
desene ilk üreten kazandı.20-25 gün evvel bizimkiler pazardan salçalık 2.5 tl aldılar kilosunu. pazar dolaşmışlar kimi 3 tl demiş.10 kilo alınca 2.5 tl birinde bulmuşlar. biber üretimi çogalınca düştü o zaman. ben eleştirmedim kardeşim sadece fikrimi söyledimAbi hayırdır anlamadım herkeste bir eleştirme merakı. Ben gönen de oturuyorum ve pazarlamacıyım köy Köy geziyorum. Bırakın pazarı Gölyaka da dahi Yenice li biberci gördüm traktörle onca km yi gelmiş. 2 buçuk fiyatı eskidendi biber çıkmadan önce şuan öyle bir fiyat yok. Varsa da alana şaşarım köylüler her yerde 1-1.5 TL arası satıyor. Ayrıca günde 1 kamyon nasıl satacaksın öyle bir ihtimal yok.
Karapurcek/Ankarada yaşıyorum pazarda 4 lira, markette 5 liradan satiliyorEren ankara kamyon üstü teslim 1.6 tl sizin ora 650 km civarı 10_13 ton civarı sararsın... 0.60 kuruş indi bindi nakliye 0.40 kuruş komisyoncu 2 tlye 2.5 tl çıkış var Ankara halde 0.50 kuruş fire koyarsın 3 tl nin üstüne sattığın kar... perakendede...
Abi bunu geçen yıl filan yazmıştımKarapurcek/Ankarada yaşıyorum pazarda 4 lira, markette 5 liradan satiliyor
Dekara kg verimi nekadar oluyorBu yıl bizde 2.25 TL den başladı közlemelik. 1 haftadır dışarıdayım şuan kaç TL bilmiyorum. Fiyat düşmediyse para kazandırır
Bakıma göre 7 tona kadar çıkabiliyor ama ortalama 3,5 ton civarı. Kırağı erken yağarsa verim düşük oluyorDekara kg verimi nekadar oluyor