PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Karacabey Merinosu mu yoksa Sakiz mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="shadowwofdeath" data-source="post: 1230270" data-attributes="member: 52758"><p>Doğum oranları ve kuzu doğum kg ları bakım ve beslemeyle de onemli olmakla birlikte bize taahhüt edilen ve gerek Macaristan da gerek te bu Merinolandschaf ırkını besleyen yerli üreticilerimizle görüştüğümüzde yüzde 40 - yüzde 80 arasında olduğunu biliyorum. Ayrıca 100 günde 20-25 kg karkas ağırlığına geliyor. Yurt dışında bazı yetiştiricilerin yüzde 100 ü geçtiği bile oluyormuş. Tabiki bu bizim sürünün kalitesi ile de önemli. Şu an doğumlar başladı. 2 anaç doğurdu biri tek biri ikiz hepsi de dişi. Tek olan 6 kg, ikiz olan ise 4.3 ve 4.9 kg doğdu. Sürümüzle ilgili tüm veriler kayıt altına alınıyor. İlerleyen süreçte doğum oranları, canlı kg artışları, dişi ve erkeklik oranına kadar tüm verileri kendi kayıtlarımızdan sizinle paylaşırım. inşallah bize taahhüt edilenden daha yüksek verimler alabiliriz. İlk yıl olmasa da ikinci yılda sürümüzün kalitesini yükselterek iyi verim alacağımı umuyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="shadowwofdeath, post: 1230270, member: 52758"] Doğum oranları ve kuzu doğum kg ları bakım ve beslemeyle de onemli olmakla birlikte bize taahhüt edilen ve gerek Macaristan da gerek te bu Merinolandschaf ırkını besleyen yerli üreticilerimizle görüştüğümüzde yüzde 40 - yüzde 80 arasında olduğunu biliyorum. Ayrıca 100 günde 20-25 kg karkas ağırlığına geliyor. Yurt dışında bazı yetiştiricilerin yüzde 100 ü geçtiği bile oluyormuş. Tabiki bu bizim sürünün kalitesi ile de önemli. Şu an doğumlar başladı. 2 anaç doğurdu biri tek biri ikiz hepsi de dişi. Tek olan 6 kg, ikiz olan ise 4.3 ve 4.9 kg doğdu. Sürümüzle ilgili tüm veriler kayıt altına alınıyor. İlerleyen süreçte doğum oranları, canlı kg artışları, dişi ve erkeklik oranına kadar tüm verileri kendi kayıtlarımızdan sizinle paylaşırım. inşallah bize taahhüt edilenden daha yüksek verimler alabiliriz. İlk yıl olmasa da ikinci yılda sürümüzün kalitesini yükselterek iyi verim alacağımı umuyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Karacabey Merinosu mu yoksa Sakiz mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt