PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Çekimler)
KARAEVLİ DLG-ÖÇP...Fendt Vario 927 Pottinger pulluk ile
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meskisehiri" data-source="post: 399122" data-attributes="member: 2"><p><strong>Ynt: KARAEVLİ DLG-ÖÇP...Fendt Vario 927 Pottinger pulluk ile</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar, konu yanlış anlaşılmaya kurban gitmiş. Herkes bilir ki traktör teknolojisi deyince akla gelen ilk isimlerden biri 'önder çifçi' nickli ustamızdır. Gerek anlatım tarzıyla, gerek samimiyetiyle bize sadece Fendt ' le ilgili değil her türlü teknoloji konusunda yardımcı olmaktadır, bizde kendisine her zaman saygı duymuşuzdur. Çünkü gerçekten hangi marka olursa olsun, güzel ne varsa açıkça söyler. Özellikle fuarlarda kendisiyle muhabbet etme imkanı olanlar bilir ki bilgisiyle konuşur.</p><p></p><p>Bu site açık olduğu 4 seneden beri çok fanatik gördü, çok kraldan çok kralcı gördü ama hepsi silindi gitti, silinmeyenleri de biz sildik. Şunu unutmayın aşırılığa kim giderse sonunda rezil olur. İster övmeyle ilgili bir mesele olsun, isterse yermeyle ilgili bir mesele olsun. Övmeye ve körü körüne bağlılığa bizim tahammülümüz yok. Artık bilgiye çok kolay ulaşılabilen bir dönemde yaşıyoruz, bu dönemde niçin insanlar araştırmak yerine yanlış bir şekilde övmeye veya yermeye başvururlar?</p><p></p><p>Burada açılan konuyla ilgili özellikle ustamızla kendisiyle görüştüm ve olayı size de anlatıyorum. Burada bahsi geçen pulluğu ayarlayan kişilerin traktörle alakası yoktur. Yani Fendt ekibinden hiç bir kimse ne o pulluğu ayarlamıştır ne de o traktörü sürmüştür. Bu sebeple ortaya böyle bir olay çıkmış. Bilginiz olsun. Sorun zaten bu bilinmediği için ortaya çıktı, bu yüzden artık işin aslı öğrenildi. Lütfen bundan sonra yorum yaparken buna göre yapalım.</p><p></p><p>Konuya müdahale etmemin sebebi, daha fazla karışılıklık olmasın ve gerçek bilgi paylaşımı olsun. Biz biliyoruz ki 'önder çifçi' nicki üyemiz her ne kadar bir markanın altında çalışıyor olsa da oldukça tarafsız birisidir. Bu sadece ben söylemiyorum, hem yakında tanıyanlar hem de fuarlarda kendisiyle sohbet edip çayını içenler söylüyor. Yeni gelen üyelerimizin de bunu böyle bilmelerini istiyoruz. Çünkü biz zamanında aşırılığa giden herkese gerekeni yaptık, hangi marka olursa olsun(!) bunu yaptık ve gerkeni yapmaya da devam edeceğiz.</p><p></p><p>Kısacası ustamızın videoyla ilgili açıklamasını bir taraftarlık göstergesi olarak algılamak sadece bir yanılgıdır. Bu sebeple bundan sonra gelecek olan yorumlar umarım açıklamamıza göre yapılır ve bu şekilde devam eder.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meskisehiri, post: 399122, member: 2"] [b]Ynt: KARAEVLİ DLG-ÖÇP...Fendt Vario 927 Pottinger pulluk ile[/b] Arkadaşlar, konu yanlış anlaşılmaya kurban gitmiş. Herkes bilir ki traktör teknolojisi deyince akla gelen ilk isimlerden biri 'önder çifçi' nickli ustamızdır. Gerek anlatım tarzıyla, gerek samimiyetiyle bize sadece Fendt ' le ilgili değil her türlü teknoloji konusunda yardımcı olmaktadır, bizde kendisine her zaman saygı duymuşuzdur. Çünkü gerçekten hangi marka olursa olsun, güzel ne varsa açıkça söyler. Özellikle fuarlarda kendisiyle muhabbet etme imkanı olanlar bilir ki bilgisiyle konuşur. Bu site açık olduğu 4 seneden beri çok fanatik gördü, çok kraldan çok kralcı gördü ama hepsi silindi gitti, silinmeyenleri de biz sildik. Şunu unutmayın aşırılığa kim giderse sonunda rezil olur. İster övmeyle ilgili bir mesele olsun, isterse yermeyle ilgili bir mesele olsun. Övmeye ve körü körüne bağlılığa bizim tahammülümüz yok. Artık bilgiye çok kolay ulaşılabilen bir dönemde yaşıyoruz, bu dönemde niçin insanlar araştırmak yerine yanlış bir şekilde övmeye veya yermeye başvururlar? Burada açılan konuyla ilgili özellikle ustamızla kendisiyle görüştüm ve olayı size de anlatıyorum. Burada bahsi geçen pulluğu ayarlayan kişilerin traktörle alakası yoktur. Yani Fendt ekibinden hiç bir kimse ne o pulluğu ayarlamıştır ne de o traktörü sürmüştür. Bu sebeple ortaya böyle bir olay çıkmış. Bilginiz olsun. Sorun zaten bu bilinmediği için ortaya çıktı, bu yüzden artık işin aslı öğrenildi. Lütfen bundan sonra yorum yaparken buna göre yapalım. Konuya müdahale etmemin sebebi, daha fazla karışılıklık olmasın ve gerçek bilgi paylaşımı olsun. Biz biliyoruz ki 'önder çifçi' nicki üyemiz her ne kadar bir markanın altında çalışıyor olsa da oldukça tarafsız birisidir. Bu sadece ben söylemiyorum, hem yakında tanıyanlar hem de fuarlarda kendisiyle sohbet edip çayını içenler söylüyor. Yeni gelen üyelerimizin de bunu böyle bilmelerini istiyoruz. Çünkü biz zamanında aşırılığa giden herkese gerekeni yaptık, hangi marka olursa olsun(!) bunu yaptık ve gerkeni yapmaya da devam edeceğiz. Kısacası ustamızın videoyla ilgili açıklamasını bir taraftarlık göstergesi olarak algılamak sadece bir yanılgıdır. Bu sebeple bundan sonra gelecek olan yorumlar umarım açıklamamıza göre yapılır ve bu şekilde devam eder. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Çekimler)
KARAEVLİ DLG-ÖÇP...Fendt Vario 927 Pottinger pulluk ile
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt