PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
karda gübre atılırmı don zarar verirmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Eskişehirli26" data-source="post: 1390310" data-attributes="member: 77291"><p>Bizim bölgeler çok fazla ilkbahar yağışı almaz birde kuru tarım yapıyoruz tabana 20 kg 20.20.0 kükürtlü çinkolu kompoze gübre kullanıyorum</p><p>Üst gübre tek seferde 15 kg üre</p><p>Birde ilaçlama ile sıvı yaprak gübresi 150 gr çinko sülfat 150 gr üre 200gr Micro karıştırıp atıyorum yılına göre 300 - 400 kg verim alıyoruz. Bu verimler kuruda bizim bölge için oldukça iyi</p><p>Bu sene üreyi erken attım kardeşlenme erken başladı diye eğer nisanda iyi yağmurlar olursa 10 kg CAN atarım daha önce ikinci üst gübre atmadım. Bakalım hayırlısı bizde herşey bahar yağmuruna bağlı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eskişehirli26, post: 1390310, member: 77291"] Bizim bölgeler çok fazla ilkbahar yağışı almaz birde kuru tarım yapıyoruz tabana 20 kg 20.20.0 kükürtlü çinkolu kompoze gübre kullanıyorum Üst gübre tek seferde 15 kg üre Birde ilaçlama ile sıvı yaprak gübresi 150 gr çinko sülfat 150 gr üre 200gr Micro karıştırıp atıyorum yılına göre 300 - 400 kg verim alıyoruz. Bu verimler kuruda bizim bölge için oldukça iyi Bu sene üreyi erken attım kardeşlenme erken başladı diye eğer nisanda iyi yağmurlar olursa 10 kg CAN atarım daha önce ikinci üst gübre atmadım. Bakalım hayırlısı bizde herşey bahar yağmuruna bağlı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
karda gübre atılırmı don zarar verirmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt