kardeşlik die buna derim ben massey ile EŞŞEK heh
S silivrilimeriç 05.04.2008 #2 : kardeşlik die buna derim ben massey ile EŞŞEK heh ;D ;D ;D sev-*-ss kah-*-s şaşrı-*-* ayps-*-s zuha-*-s muhaa*-*- süper resim yaw...
: kardeşlik die buna derim ben massey ile EŞŞEK heh ;D ;D ;D sev-*-ss kah-*-s şaşrı-*-* ayps-*-s zuha-*-s muhaa*-*- süper resim yaw...
E erdem 05.04.2008 #4 : kardeşlik die buna derim ben massey ile EŞŞEK heh allahımm bu ne komikk resimm böleee tamm bii kardeşlikk olmuşş ;D ;D şety*-* paylaşım için saol dikeyy
: kardeşlik die buna derim ben massey ile EŞŞEK heh allahımm bu ne komikk resimm böleee tamm bii kardeşlikk olmuşş ;D ;D şety*-* paylaşım için saol dikeyy
Ö ÖZzGÜR 05.04.2008 #5 : kardeşlik die buna derim ben massey ile EŞŞEK heh hehe süper bi resim olmuş... Emeğine sağlık
P phantomerkunt 06.04.2008 #6 : kardeşlik die buna derim ben massey ile EŞŞEK heh çok komik olmuş sağol
M MB_Driver 10.04.2008 #9 : kardeşlik die buna derim ben massey ile EŞŞEK heh Paylaşım icin sağol masseyi seviyorum ya ;D
H hellboy_58 20.05.2008 #10 Ynt: kardeşlik die buna derim ben massey ile EŞŞEK heh emeğine sağlık reis güzel resim