sıkmıyorum dımı beyler bils-*- benım ısım bu can sıkıntısından fotoraf makınasına yonelıyorum
Ağır Abi 02.06.2008 #1 sıkmıyorum dımı beyler bils-*- benım ısım bu can sıkıntısından fotoraf makınasına yonelıyorum
Ağır Abi 02.06.2008 #3 Ynt: karpuz ve kavun sulama. epeydır kral gorunmuyordu forumda bu kareye onuda aldım
Ü ÜÇPIN@RLI_KORAY 02.06.2008 #4 Ynt: karpuz ve kavun sulama. sağol hasan kardeşim.güzel fotolar hiç öyle olurmu sen resim yolluyosun bizde resim yok kıskanıyoruz.
Ynt: karpuz ve kavun sulama. sağol hasan kardeşim.güzel fotolar hiç öyle olurmu sen resim yolluyosun bizde resim yok kıskanıyoruz.
Ağır Abi 02.06.2008 #5 Ynt: karpuz ve kavun sulama. son resımde yukleme sayfası acılmadı baska sıteden ekledım kucuk cıktı kusura bakmayın bıazdan degısım yaparım tsk kory
Ynt: karpuz ve kavun sulama. son resımde yukleme sayfası acılmadı baska sıteden ekledım kucuk cıktı kusura bakmayın bıazdan degısım yaparım tsk kory
Aygün 10 08.04.2009 #6 Ynt: karpuz ve kavun sulama. resimler güzel,itinalı çekilmiş teşekkür ederiz. Bizde kavun üretiyoruz.Sulamada yapıyoruz. Bu resimlerdeki kavunlar nasıl ekiliyor?Öğrenmek isteriz. Şimdiden teşekkürler.
Ynt: karpuz ve kavun sulama. resimler güzel,itinalı çekilmiş teşekkür ederiz. Bizde kavun üretiyoruz.Sulamada yapıyoruz. Bu resimlerdeki kavunlar nasıl ekiliyor?Öğrenmek isteriz. Şimdiden teşekkürler.