kazasız belasız bitti

bu yılda ekim işleri bu günden ihtibaren bitirdim 300 dönüm bugday 50 dönüm yulaf

Ynt: kazasız belasız bitti

Maşallah, Bereketli Olsun. Biz Bayramın ertesi günü başladık 2 günde bitti. Az bişeydi 200 dekar buğday ekmiştik. Seneye yaklaşık 500 dekar bekliyor beni :)

Dqn link=topic=48682.msg474713#msg474713 date=1322072293' Alıntı:
Maşallah, Bereketli Olsun. Biz Bayramın ertesi günü başladık 2 günde bitti. Az bişeydi 200 dekar buğday ekmiştik. Seneye yaklaşık 500 dekar bekliyor beni :)
benim de sadece kendimin olsa dayım amcam kayın babanın derken 1000 i geçer

kolay gelsin bereketli olsun
biz daha hiç ekmedik hatta tarlalar sürülmedi bile havuç sökmekten fırsat bulamıyoruz akşamları sürüp hazırlamaya çalışacaz

ramazanpullu link=topic=48682.msg474732#msg474732 date=1322073580' Alıntı:
kolay gelsin bereketli olsun
biz daha hiç ekmedik hatta tarlalar sürülmedi bile havuç sökmekten fırsat bulamıyoruz akşamları sürüp hazırlamaya çalışacaz
kolay gelsin ramazan gardaş saglık olsun hepsi olur biter

nie sizn bu kadar geç oldu yaw ? biz bayramdan önce bitirdik adana bizden nerdyse 1 ay önce biçmeye başlıyor ?

Evet siz kasım sonuna doğru ekiyorsunuz, Mayısta biçiyorsunuz :) aralık-ocak-şubat-mart-nisan max 4-5 ayda yetişiyor. Biz ekimde ekiyoruz temmuz sonu biçiyoruz. Biz 9 ayda anca yetiştiriyoruz ;D

Akdeniz İklimi baharın yağışını alıp gelişiyor sıcaktan kızarıyor ondan sonra öyle oluyor. Burda 35 dereceyi geçemedi. Sadece biçtiğimiz gün ölüyorduk sıcaktan

Çukurova ' da nerden buldun böyle arazileri abicim, düz değil mi oralar. :D Paylaşım için teşekkürler...

Dqn link=topic=48682.msg474809#msg474809 date=1322077678' Alıntı:
Bizim burda öyle arazi az bulunur :D 285S rampalarda sesini bozuyor :D
sıkıyosa bozmasın videoda belli olmuyo ya baya bi rampa goble arkada

Holland link=topic=48682.msg474806#msg474806 date=1322077504' Alıntı:
Çukurova ' da nerden buldun böyle arazileri abicim, düz değil mi oralar. :D Paylaşım için teşekkürler...

çukur ova deyince hep düzlük degil abim ovada varda oralarda heyecan yok giiiitt giiittt gel uykun geliyo valla ;D

Bereketli olsun 285 yine iyi çekiyor oralarda gobleyi şaşırttı beni tarlada sağ tarafta işlenmemiş yerde yana eğimli yerler gözüküyor oralarda da çekti mi 285 gobleyi