PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Kemal Kılıçdaroğlu "Sihirli Formülü" Verdi | Maliyet + Makul Kar = Taban Fiyat
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1426163" data-attributes="member: 59451"><p>Vay be, bende sihirli değneği olan birisi gelmiyor başaki şöyle değneği ile dokunsa herşey düzelse diyordum,</p><p></p><p> meğer sihirli formül varmış haberimiz yokmuş.</p><p></p><p>Madem sihirli formülün vardı bugüne kadar neredeydin be adam.</p><p></p><p>Ama bende sihirli formüller var sihirlerimle dokunduğum her şeyi nasıl düzelticem bakın görün diye milleti kandırmaya çalışmıyorsundur umarım, pekde ihtimal vermiyorum ama yinede muhalefetsin ya sende bişeyler demen lazım tabiki, fakat hokus pokus sihir falan bunlarla açıklanacak kadar basit değil, açıklayabileceğinide sanmıyorum.</p><p></p><p>Makul kar nedir, maliyet nedir, maliyet enflasyonu dahil edilecekmi taban fiyata, makul kar enflasyona ne kadar ezdirilecek, enflasyon bu taban fiyatın neresinde? ama sonuçta üretici kazanacak diyebiliyormusun ben ona bakarım.</p><p></p><p> Cümlenin sonunda çiftçi zarar etmez demekle yetinmiş, yani üretirken zarar etmemeyi hedeflemiyorum öncelikle kazanmak için yapıyorum bu işi kazanmak istiyorum ben, kimse zarar etmemek için bir iş yapmaz kazanmak için bir iş yapar öyle değilmi? Üretici kazanacak diyebilen varsa gelsin arkadaşlar yoksa ne demiş ne dememiş sihirliymiş formülü falan bunlar umurumda değil.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1426163, member: 59451"] Vay be, bende sihirli değneği olan birisi gelmiyor başaki şöyle değneği ile dokunsa herşey düzelse diyordum, meğer sihirli formül varmış haberimiz yokmuş. Madem sihirli formülün vardı bugüne kadar neredeydin be adam. Ama bende sihirli formüller var sihirlerimle dokunduğum her şeyi nasıl düzelticem bakın görün diye milleti kandırmaya çalışmıyorsundur umarım, pekde ihtimal vermiyorum ama yinede muhalefetsin ya sende bişeyler demen lazım tabiki, fakat hokus pokus sihir falan bunlarla açıklanacak kadar basit değil, açıklayabileceğinide sanmıyorum. Makul kar nedir, maliyet nedir, maliyet enflasyonu dahil edilecekmi taban fiyata, makul kar enflasyona ne kadar ezdirilecek, enflasyon bu taban fiyatın neresinde? ama sonuçta üretici kazanacak diyebiliyormusun ben ona bakarım. Cümlenin sonunda çiftçi zarar etmez demekle yetinmiş, yani üretirken zarar etmemeyi hedeflemiyorum öncelikle kazanmak için yapıyorum bu işi kazanmak istiyorum ben, kimse zarar etmemek için bir iş yapmaz kazanmak için bir iş yapar öyle değilmi? Üretici kazanacak diyebilen varsa gelsin arkadaşlar yoksa ne demiş ne dememiş sihirliymiş formülü falan bunlar umurumda değil. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Kemal Kılıçdaroğlu "Sihirli Formülü" Verdi | Maliyet + Makul Kar = Taban Fiyat
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt