PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Kendin Yap: Balya Römorku Faaliyete Geçti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 864751" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: Balya Römorku Faaliyete Geçti</strong></p><p></p><p></p><p>Yanlış anlamayın , ama dediğiniz rakam gerçekten bir rekor , bir fotosu varsa çok güzel olur.</p><p>Bizde Volkan 4 tonluk römork var , 3 sıra bir kapak 71 tane , 5 sıra bir kapak sırası 101 tane koyarız yol durumuna göre , fazla risk almaya gerek yok , geçen sene 5 tonluk römork aldık , aynı yükseklikte şüphesiz daha fazla alıyordur , ben taşımadım hiç onunla , bu yüzden tam sayıları bilmiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 864751, member: 1424"] [b]Ynt: Balya Römorku Faaliyete Geçti[/b] Yanlış anlamayın , ama dediğiniz rakam gerçekten bir rekor , bir fotosu varsa çok güzel olur. Bizde Volkan 4 tonluk römork var , 3 sıra bir kapak 71 tane , 5 sıra bir kapak sırası 101 tane koyarız yol durumuna göre , fazla risk almaya gerek yok , geçen sene 5 tonluk römork aldık , aynı yükseklikte şüphesiz daha fazla alıyordur , ben taşımadım hiç onunla , bu yüzden tam sayıları bilmiyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Kendin Yap: Balya Römorku Faaliyete Geçti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt