PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kimyon yeri hazırlama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mkoc" data-source="post: 1365271" data-attributes="member: 81256"><p>Kimyon çok farklı bir bitki. Tam olarak nasip diyebiliriz. Üstüne deneyim dışında bir bilimsel çalışma yapılsa daha net bilgiler söylenebilir.</p><p></p><p>Deneyim olarak söyleyeyim bir verim aralığı yok. 90 kg / da olarak da görüldü 5 kg / da olarak da gördüm. Bu sene 48 kg / da olarak aldık çok şükür.</p><p></p><p>Ekim alanı olarak çok miktar ekilmemesini tavsiye ederim. Çünkü girdi çok fazla ve oldu derken bir anda verimsiz olan bir bitki.</p><p></p><p>İlaç olarak Afalon kullanıyorum 1 litre 10 dönüm gidecek şekilde. Ayrıca bu sene yasaklı mi bilmiyorum ama Porsuk isminde bir ilaç kullandım. 5 litre 800 TL idi. Aynı şekilde atılıyor gramaj olarak. </p><p></p><p>Ama tutarsa para kazandıran birşey. Denemeye değer 20 30 dönüm olarak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mkoc, post: 1365271, member: 81256"] Kimyon çok farklı bir bitki. Tam olarak nasip diyebiliriz. Üstüne deneyim dışında bir bilimsel çalışma yapılsa daha net bilgiler söylenebilir. Deneyim olarak söyleyeyim bir verim aralığı yok. 90 kg / da olarak da görüldü 5 kg / da olarak da gördüm. Bu sene 48 kg / da olarak aldık çok şükür. Ekim alanı olarak çok miktar ekilmemesini tavsiye ederim. Çünkü girdi çok fazla ve oldu derken bir anda verimsiz olan bir bitki. İlaç olarak Afalon kullanıyorum 1 litre 10 dönüm gidecek şekilde. Ayrıca bu sene yasaklı mi bilmiyorum ama Porsuk isminde bir ilaç kullandım. 5 litre 800 TL idi. Aynı şekilde atılıyor gramaj olarak. Ama tutarsa para kazandıran birşey. Denemeye değer 20 30 dönüm olarak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kimyon yeri hazırlama
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt