PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Kiraz üreticisi altın yılını yaşayacak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 566687" data-attributes="member: 6672"><p>Türkiye ' nin önemli kiraz üretim bölgelerinden Çanakkale Bayramiç ' te hasat başladı. Üreticiler, sezonun ' ' bereketli ' ' geçmesini bekliyor</p><p></p><p>Türkiye ' nin önemli kiraz üretim yöreleri arasında bulunan Çanakkale ' nin Bayramiç ilçesinde hasat başladı.</p><p></p><p>İlçede, yaklaşık 4 bin 500 dekarlık alanda yapılan kiraz üretimiyle, yaklaşık 800 aile geçimini sağlıyor. Yöredeki üreticiler, ' ' kirazda altın yılı yaşayacaklarına ' ' inanıyor.</p><p></p><p>Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, yörede kiraz üretiminin ön plana çıktığını ve Kaz Dağları ' nda yetişen meyvenin tadının dünyanın hiçbir yöresinde oluşmayacağını ifade etti.</p><p></p><p>Pehlivan, ' ' Bayramiç ' ' denince akla doğa, Kaz Dağları ve tarım geldiğini belirterek, Kaz Dağları ' nın eteklerinde yetişen kirazın hiçbir yöredekine benzemediğini söyledi.</p><p></p><p>İlçede yetişen ürünlerin hep bir adım önde olduğunu dile getiren Pehlivan, bölgedeki kiraz üreticilerinin bu sene altın yılını yaşayacaklarını vurguladı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 566687, member: 6672"] Türkiye ' nin önemli kiraz üretim bölgelerinden Çanakkale Bayramiç ' te hasat başladı. Üreticiler, sezonun ' ' bereketli ' ' geçmesini bekliyor Türkiye ' nin önemli kiraz üretim yöreleri arasında bulunan Çanakkale ' nin Bayramiç ilçesinde hasat başladı. İlçede, yaklaşık 4 bin 500 dekarlık alanda yapılan kiraz üretimiyle, yaklaşık 800 aile geçimini sağlıyor. Yöredeki üreticiler, ' ' kirazda altın yılı yaşayacaklarına ' ' inanıyor. Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, yörede kiraz üretiminin ön plana çıktığını ve Kaz Dağları ' nda yetişen meyvenin tadının dünyanın hiçbir yöresinde oluşmayacağını ifade etti. Pehlivan, ' ' Bayramiç ' ' denince akla doğa, Kaz Dağları ve tarım geldiğini belirterek, Kaz Dağları ' nın eteklerinde yetişen kirazın hiçbir yöredekine benzemediğini söyledi. İlçede yetişen ürünlerin hep bir adım önde olduğunu dile getiren Pehlivan, bölgedeki kiraz üreticilerinin bu sene altın yılını yaşayacaklarını vurguladı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Kiraz üreticisi altın yılını yaşayacak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt