http://www.izlesene.com/video/arabalar-265mf-tarla-suruyor/1449978
S sinan1 18.12.2009 #2 Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD kurban bayramının son günü yulaf yerleri hazırladık xD
M MrtBngl59 18.12.2009 #3 Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD Paylasım için teşekkürler 5 liyi ilk defa gördüm
S sinan1 19.12.2009 #4 Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD bizim degil zaten akrabanındı patlatma xD
B başak 2073 19.12.2009 #6 Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD 5 Lİ HAFİF DEĞİLMİ BİZ 7 Lİ TAKIYORUZ,
A ali_kockaya 19.12.2009 #7 Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD hem 5 li takmışın hemde pek derine indirmiyorsun.galiba traktöre kıyamıyorsun.
Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD hem 5 li takmışın hemde pek derine indirmiyorsun.galiba traktöre kıyamıyorsun.
nforcer 19.12.2009 #8 Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD paylaşım için teşekkürler...5li olsun 7li olsun..derin olsun yüzeysel olsun...tarlayı ektiysen en nihayetinde hiç bi sorun yok
Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD paylaşım için teşekkürler...5li olsun 7li olsun..derin olsun yüzeysel olsun...tarlayı ektiysen en nihayetinde hiç bi sorun yok
S sinan1 19.12.2009 #9 Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD tarla düz olsa batırıcak ama tarla biraz bayırda kalıyo bide 2. viteste çekince zorluyo haliyle bide traktör hafif o yüzden patiye kaçıyo hemen xD
Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD tarla düz olsa batırıcak ama tarla biraz bayırda kalıyo bide 2. viteste çekince zorluyo haliyle bide traktör hafif o yüzden patiye kaçıyo hemen xD
baglan33 19.12.2009 #10 Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD bu 5 linim ön ön 3 bacak arka 2 bacak ilk defa görüyom bizim burlarda genellikle az olanlar önde olur bu şekilde traktörü zorlar diye düşünüyorum
Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD bu 5 linim ön ön 3 bacak arka 2 bacak ilk defa görüyom bizim burlarda genellikle az olanlar önde olur bu şekilde traktörü zorlar diye düşünüyorum
D dolcevita 25.02.2010 #11 Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD sanrım bu dip kazan yaw böle patlatmamı olur birde 2 inci vites güzel paylaşım topram konya neresi?
Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD sanrım bu dip kazan yaw böle patlatmamı olur birde 2 inci vites güzel paylaşım topram konya neresi?
Ç Çağrı 25.02.2010 #12 Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD kardeş dümdüz tarla neresi bayır birde 2 demişn ama o motor 1.vitesle gidiyo gibi geldi bana bir yanlışın olmasın
Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD kardeş dümdüz tarla neresi bayır birde 2 demişn ama o motor 1.vitesle gidiyo gibi geldi bana bir yanlışın olmasın
J johndeere17 25.02.2010 #13 Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD 9 lu bile asılır bukadar batırmadan cekerse... neyse ekmıssın ya onemlı olan o hayırlısı olsun... bereketını gor...
Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD 9 lu bile asılır bukadar batırmadan cekerse... neyse ekmıssın ya onemlı olan o hayırlısı olsun... bereketını gor...
S sinan1 25.02.2010 #14 Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD ben konya tuzlukçunun tursunlu köyü sen ???
C ceksparow-1986 12.04.2010 #16 Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD kardeş 2le çek 3le çek bende 240var onla 7li var daha derine atıyom o motor 5liyi şaseye kadar gömer
Ynt: KIRMIZI OĞLAN PATLATMA ÇEKERKEN xD kardeş 2le çek 3le çek bende 240var onla 7li var daha derine atıyom o motor 5liyi şaseye kadar gömer