Kırpık(tritikale) Yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar babamla görüştüm bugün 1.5 ton üre almış kırpıklara. fakat çoğunda hayır yokmuş çok az ve seyrek çıkmış 2-3 parmak bişey çıkmış. tavuk gübresi çekilen yerler baya iyi dedi diğerlerinde hayır yok dedi.bu sadee bizim değil herkezin böyle imiş. dönümüne 8-10 kilo yazıyo nette. kuru tarım yapıyoruz. fakat kardşleme yaparmı yoksa biraz daha mı beklemek lazım yardımcı olursanız sevinirim :S çiftçilikte yeni sayılırız yanlış bişey yapmayalım. kardeşleme sorunu yaşanırmı. Atınca boşa mı atmış oluruz bilgilendiriseniz sevinirim. :S

Ynt: Kırpık(tritikale) Yardımcı olursanız sevinirim

bence seyrekte olsa olur üreyi attıktan sonra biraz değişir bence at ne olursa :D birde üreyi çok geç kalma ki çabuk toparlasın kendini..

_ÖzGüR_ link=topic=53574.msg559407#msg559407 date=1331415953' Alıntı:
bence seyrekte olsa olur üreyi attıktan sonra biraz değişir bence at ne olursa :D birde üreyi çok geç kalma ki çabuk toparlasın kendini..
ok seyrek diyo çıkmamış dedi. atınca gelişirmi bi zararı olmaz demi boşa atmış olmayız yani ?

Atarsanız faydası olur, biz gibi olsanız ne yapacaksınız.:D Kar yağana kadar çıkan olmadı, 50 gündür de karla kaplı, bi 10 gün daha gidecek heralde toprağın görülmesi. Altında ne var ne yok merak etmeye başladım.

nailyetek link=topic=53574.msg559595#msg559595 date=1331428158' Alıntı:
Atarsanız faydası olur, biz gibi olsanız ne yapacaksınız.:D Kar yağana kadar çıkan olmadı, 50 gündür de karla kaplı, bi 10 gün daha gidecek heralde toprağın görülmesi. Altında ne var ne yok merak etmeye başladım.
:) sağol nail abi. Allah yardımcınız olsun. topluca dua edicz artık. :(