Kırsal kalkınma ve Alet ekipman desteği...

Arkadaşlar bu proje geçen seneler gibi alet ekipman desteklemesini kapsıyormu yani yine yüzde 50 hibe ile alet ekipman sahibi olabilirmiyiz. Lütfen net bilgisi olan. Proje şartları nelerdir ne gerekiyor gerekli yorumları. Vede net bilgileri bekliyorum acil size zahmet

Arkadaşlar bu proje geçen seneler gibi alet ekipman desteklemesini kapsıyormu yani yine yüzde 50 hibe ile alet ekipman sahibi olabilirmiyiz. Lütfen net bilgisi olan. Proje şartları nelerdir ne gerekiyor gerekli yorumları. Vede net bilgileri bekliyorum acil size zahmet

%50 hibeli ekipman desteklemesi tamamen sonlandırıldı.Ziraat bankasından düşük faizli kredi kullanarak ve ekipman bedelinin tamamını ödeyerek ekipmana sahip olabilirsiniz.

Vallaha vermemek için ellerinden gelenleri yapıyorlar 20,30 sayfa var onları kim hangi bilgiyle dolduracak kardeşim ben sadece balya makinası alacam diyorum yapacak bişey yok hepsi dolacak diyor vaz geçtim arkadaş 2014 2013 model bi temiz bi makina alırım en güzeli. Yanarımda ilçe tarıma verdiğim 90 tl ye yanarım

Sulama ekipmanlarına başvuru yapsak kesin hibe çıkarmı?
Daha önce destekleme kapsamında aldığımız hiçbir ekipmana hibe çıkmadı.

ciftlik faaliyetlerinin gelistirilmesi kapsaminda proje hazirlayip kkypd projesi diye sunuluyor daha once hibe aldiysaniz almak zor gerekli sartlari tasimiyorsaniz hic bulasmayin