PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
kısmet 55 yakıt testi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 237411" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: kısmet 55 yakıt testi</strong></p><p></p><p>[size=14pt]<span style="color: red"><strong> yüksek devir motoru daha hızlı aşındırır, diyelim motor ömrü, 999.999.999.999 devir, yüksek motor devri bu sayıya daha çabuk ulaşacaktır, yakıt ekonomisi yapmak motordaki kurum atılımını azaltacağı için motor daha az kurum yapar (çünkü daha az yakıt harcayacak nekadar fazla yakıt harcarsa okadar cok kurum atılımı olur ve atılamayanda yapışır.. sonucta nekadar az yakıt yakarsanız okadar az kurum oluşturursunuz..)ve düşük devirden dolayı motor daha geç aşınır, motor çekmediği zaman piston yataklara vurarak (piston haraketi dikine olmasına rağmen motor çekmediği zaman piston yataklara yanal titreşimler gönderir) belli ederki bu motora en zararlı işkencedir, bu olay meydana gelmedikten sonra, düşük devrin hiçbir zararı olamaz..</strong></span></p><p><span style="color: red"><strong></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong>bide şunu ekleyeyim burda ben şunu görüyorum erkuntu bilmeyen kullanmayanda erkunt adına yorum yapıyor.. lütfen kendi motorunuzu övmek için başka motoru karalamayın..teknik bilgileriniz varsa konuya ait paylaşın biz de bilinçlenelim..</strong></span></p><p><span style="color: red"><strong>benim eski erkuntum 2200 saateydi ve 12-13-14 gazla her işimi görüyordu.. her motor maximum torkunu yakaladıgı devir aralıklarında en verimli çalışır...erkuntun ki 1400 devir kaç defa bunu yazdım bilmiyorum.. sizin motorunuzun 17bin devir diye erkuntta o devirde çalışacak diye bişey yok.. </strong></span></p><p><span style="color: red"><strong></strong></span></p><p> <span style="color: red"><strong></strong></span>[/size]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 237411, member: 2401"] [b]Ynt: kısmet 55 yakıt testi[/b] [size=14pt][color=red][b] yüksek devir motoru daha hızlı aşındırır, diyelim motor ömrü, 999.999.999.999 devir, yüksek motor devri bu sayıya daha çabuk ulaşacaktır, yakıt ekonomisi yapmak motordaki kurum atılımını azaltacağı için motor daha az kurum yapar (çünkü daha az yakıt harcayacak nekadar fazla yakıt harcarsa okadar cok kurum atılımı olur ve atılamayanda yapışır.. sonucta nekadar az yakıt yakarsanız okadar az kurum oluşturursunuz..)ve düşük devirden dolayı motor daha geç aşınır, motor çekmediği zaman piston yataklara vurarak (piston haraketi dikine olmasına rağmen motor çekmediği zaman piston yataklara yanal titreşimler gönderir) belli ederki bu motora en zararlı işkencedir, bu olay meydana gelmedikten sonra, düşük devrin hiçbir zararı olamaz.. bide şunu ekleyeyim burda ben şunu görüyorum erkuntu bilmeyen kullanmayanda erkunt adına yorum yapıyor.. lütfen kendi motorunuzu övmek için başka motoru karalamayın..teknik bilgileriniz varsa konuya ait paylaşın biz de bilinçlenelim.. benim eski erkuntum 2200 saateydi ve 12-13-14 gazla her işimi görüyordu.. her motor maximum torkunu yakaladıgı devir aralıklarında en verimli çalışır...erkuntun ki 1400 devir kaç defa bunu yazdım bilmiyorum.. sizin motorunuzun 17bin devir diye erkuntta o devirde çalışacak diye bişey yok.. [/b][/color][/size] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
kısmet 55 yakıt testi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt