PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
kısmet 55 yakıt testi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 237535" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: kısmet 55 yakıt testi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>asıl ben duzgun okuyorumda sen nedense işine gelmeyen yerleri es geçiyorsun.. sen asıl benim mailimin hepsini okumamış olmalısın ben ali beyin mailinde nerelere katılıp katılmaıdgımıda acıkladım ayrıca orda baya bi teknik bilgi verdim.. </p><p></p><p>sana tavsiyem şu bayi ile servisin bu konuların teknigi ögrenmek için yanlış yerler oldugunu bil.. varsa cevrende bi muhendis yada bu konularla çok ilgili biri sor hadi soramadın internetin var araştır ögren.. ben bayi ile servisten teknik bilgi alıp ögrenme yaşını geçtim.. bende muhendisim ,alanım bu degil ama ilgi duygudum şeyleri arastırırım..</p><p></p><p>sen hala sormamışsın ustana rölantta çalışmanın zararlarını.. sen motorunun rölantisinide yukselt 15 gaza.. motorunun ömrü uzasın.. !!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 237535, member: 2401"] [b]Ynt: kısmet 55 yakıt testi[/b] asıl ben duzgun okuyorumda sen nedense işine gelmeyen yerleri es geçiyorsun.. sen asıl benim mailimin hepsini okumamış olmalısın ben ali beyin mailinde nerelere katılıp katılmaıdgımıda acıkladım ayrıca orda baya bi teknik bilgi verdim.. sana tavsiyem şu bayi ile servisin bu konuların teknigi ögrenmek için yanlış yerler oldugunu bil.. varsa cevrende bi muhendis yada bu konularla çok ilgili biri sor hadi soramadın internetin var araştır ögren.. ben bayi ile servisten teknik bilgi alıp ögrenme yaşını geçtim.. bende muhendisim ,alanım bu degil ama ilgi duygudum şeyleri arastırırım.. sen hala sormamışsın ustana rölantta çalışmanın zararlarını.. sen motorunun rölantisinide yukselt 15 gaza.. motorunun ömrü uzasın.. !!!! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
kısmet 55 yakıt testi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt