PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
kısmet 55 yakıt testi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 238516" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: kısmet 55 yakıt testi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ben buna gülüyorum sadece.. sen burdaki bu kadar erkunt kullanıcısını yalancı ettin çıktın yani tebrik ederim.. bu kadar video var bukadar deneyen gören var sen hala hepsi yalan benim dedigim dogru diyosun.. sen o erkuntun deposunu tam gaz çalışsan bile 6 saatte bitiremessin çok gülünç yazdıkların.. erkuntun motoru tam yuk altında tam kapasite çalışsa 23 gaz yine bu rakamı yakalayamassın.. turkiyede tam test merkezi var orada motoru tam yuk altında çalıştırıyorlar dneiyorlar ben ordan bile bilgi aldım.. kullanmadan evvel.. tam yuk altında maximum saatte 14 litre yakar bu deger dengi 75bg motorlarda 19-25 litre arası ortalama.. ve normal bi kullanıcının o motoru tam kapasite kullanamsı nerede imkansızdır test ederken dinamolarla saglıyorlar bunu ancak.. çünkü traktör sürekli degişken ortamda çalışır.. yani böle basit yorumlar yapıpda kimseyi zan altında bırakmayın.. benim burdaki yorumlarımı oku ben yanlızca erkunt kullanmıyorum .. same de var td 85 te var universalde var ..eskiden jd2130 jd2030 640 fiat 5000 ford ve enter kullandık.. az çok hangi markanın ne yaktıgını ne yaptıgını biliyorum.. egerki ben memnun kalmasaydım iki ay önce erkunt umu satıp tekrar erkunt almazdım... senin kullandıgın traktör 75bg ona göre ekipmanla çalışıyorsan erkunt bayılmaz çiftte 14 gazla.. ama ha sen gidip 100bg lık traktöron ekipmanını takıyorsan bişey diyemem.. </p><p></p><p><strong><span style="color: red"> bu sitedeki tum erkunt kullanıcıları yalancı sen dogru söylüyorsun!!!...</span></strong></p><p></p><p>ama şunu araştırsan traktörümde fabrika hatasımı var ayarsızmı diye araştırsan ozaman sana yardımcı olurduk bu tavrın hiç hpşdegil..</p><p></p><p>yinede tavsiyem sana fabrikayla konuş... ara rahatsız et.. adam gibi bi usta göndersinler göster traktörünü denesinler garantisi devam ediyorsa tuketici haklarına giderim de..</p><p>. gerçi senin 11 mesajın var sitede yani biride bu olması normal gibi..</p><p></p><p>ama şu var servisleri çok iyi degil ve boşu boşuna motoru yada pompayı sökuyorlar bidaha ayarlayamıyorlar bi çok kişinin canını yakıyorlar.. bu konuda denetim yok.. sırf para kazanmak için bilinçsiz kullanıcların motorunu sökuyorlar.. bize bile teklif ettiler hiç sorun yoken yok söyle yapalım daha iyi olur diye söküp para kazanmak için... </p><p></p><p>ben ne erkutn bayisiyim ne servisiyim aksine.. bayi ile aramız yok diye gidip başka ilden traktör aldım.. ama 2. erkuntum ve ben memnunum.. 75bg bi tratörden istediginizden çok fazlasını veriyor... </p><p></p><p>bana özelden telefon numaranı şehrini ve motorunun marka modelini seri numarasını gönder senin adına ben fabrikayla konuşayım bakalım eger okadar ciddi ise problemin.. bakalım ilgisiz mi kalacaklar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 238516, member: 2401"] [b]Ynt: kısmet 55 yakıt testi[/b] ben buna gülüyorum sadece.. sen burdaki bu kadar erkunt kullanıcısını yalancı ettin çıktın yani tebrik ederim.. bu kadar video var bukadar deneyen gören var sen hala hepsi yalan benim dedigim dogru diyosun.. sen o erkuntun deposunu tam gaz çalışsan bile 6 saatte bitiremessin çok gülünç yazdıkların.. erkuntun motoru tam yuk altında tam kapasite çalışsa 23 gaz yine bu rakamı yakalayamassın.. turkiyede tam test merkezi var orada motoru tam yuk altında çalıştırıyorlar dneiyorlar ben ordan bile bilgi aldım.. kullanmadan evvel.. tam yuk altında maximum saatte 14 litre yakar bu deger dengi 75bg motorlarda 19-25 litre arası ortalama.. ve normal bi kullanıcının o motoru tam kapasite kullanamsı nerede imkansızdır test ederken dinamolarla saglıyorlar bunu ancak.. çünkü traktör sürekli degişken ortamda çalışır.. yani böle basit yorumlar yapıpda kimseyi zan altında bırakmayın.. benim burdaki yorumlarımı oku ben yanlızca erkunt kullanmıyorum .. same de var td 85 te var universalde var ..eskiden jd2130 jd2030 640 fiat 5000 ford ve enter kullandık.. az çok hangi markanın ne yaktıgını ne yaptıgını biliyorum.. egerki ben memnun kalmasaydım iki ay önce erkunt umu satıp tekrar erkunt almazdım... senin kullandıgın traktör 75bg ona göre ekipmanla çalışıyorsan erkunt bayılmaz çiftte 14 gazla.. ama ha sen gidip 100bg lık traktöron ekipmanını takıyorsan bişey diyemem.. [b][color=red] bu sitedeki tum erkunt kullanıcıları yalancı sen dogru söylüyorsun!!!...[/color][/b] ama şunu araştırsan traktörümde fabrika hatasımı var ayarsızmı diye araştırsan ozaman sana yardımcı olurduk bu tavrın hiç hpşdegil.. yinede tavsiyem sana fabrikayla konuş... ara rahatsız et.. adam gibi bi usta göndersinler göster traktörünü denesinler garantisi devam ediyorsa tuketici haklarına giderim de.. . gerçi senin 11 mesajın var sitede yani biride bu olması normal gibi.. ama şu var servisleri çok iyi degil ve boşu boşuna motoru yada pompayı sökuyorlar bidaha ayarlayamıyorlar bi çok kişinin canını yakıyorlar.. bu konuda denetim yok.. sırf para kazanmak için bilinçsiz kullanıcların motorunu sökuyorlar.. bize bile teklif ettiler hiç sorun yoken yok söyle yapalım daha iyi olur diye söküp para kazanmak için... ben ne erkutn bayisiyim ne servisiyim aksine.. bayi ile aramız yok diye gidip başka ilden traktör aldım.. ama 2. erkuntum ve ben memnunum.. 75bg bi tratörden istediginizden çok fazlasını veriyor... bana özelden telefon numaranı şehrini ve motorunun marka modelini seri numarasını gönder senin adına ben fabrikayla konuşayım bakalım eger okadar ciddi ise problemin.. bakalım ilgisiz mi kalacaklar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Alıntılar)
kısmet 55 yakıt testi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt