PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
kıymet 90 td100d meydan okuma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gökhan Özkan" data-source="post: 527956" data-attributes="member: 6784"><p><strong>Ynt: kıymet 90 td100d meydan okuma</strong></p><p></p><p></p><p>yazdığım yazıyı okursan sana erkunt türk yapımı diye yazmadım.nerenle okudun bilmem.</p><p>şunu unutma ki erkunt henüz 6 yıldır traktör üretiyor.tümosan ,mf, nh gibi yıllardır traktör üretmiyor.illaki kabine toz alacak ,illaki bozluacak ama illaki ilerde düzelecek.dün 2011 model tümosana bindim.inanırmısın bilmem ama vitesleri oratadaydı.arka hidrolik kumanda kollarını hareket ettirmek için çok büyük güç harcamak gerekiyordu.içi dar ve her şey gelişi güzel koyulmuş.</p><p>bu konu içerisinde yazdım çekiştirmek bir başarı değil.Traktör dediğin çiftçinin ihtiyacına karşılık veriyorsa o çiftçi için en iyisi odur.kimin fendt 936 az yakıyor der,kimi 480 fiatın yakıtından şikayet eder.önemli olan şartları karşılamak.ve erkunt her geçen gün kendini yeniliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gökhan Özkan, post: 527956, member: 6784"] [b]Ynt: kıymet 90 td100d meydan okuma[/b] yazdığım yazıyı okursan sana erkunt türk yapımı diye yazmadım.nerenle okudun bilmem. şunu unutma ki erkunt henüz 6 yıldır traktör üretiyor.tümosan ,mf, nh gibi yıllardır traktör üretmiyor.illaki kabine toz alacak ,illaki bozluacak ama illaki ilerde düzelecek.dün 2011 model tümosana bindim.inanırmısın bilmem ama vitesleri oratadaydı.arka hidrolik kumanda kollarını hareket ettirmek için çok büyük güç harcamak gerekiyordu.içi dar ve her şey gelişi güzel koyulmuş. bu konu içerisinde yazdım çekiştirmek bir başarı değil.Traktör dediğin çiftçinin ihtiyacına karşılık veriyorsa o çiftçi için en iyisi odur.kimin fendt 936 az yakıyor der,kimi 480 fiatın yakıtından şikayet eder.önemli olan şartları karşılamak.ve erkunt her geçen gün kendini yeniliyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
kıymet 90 td100d meydan okuma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt