kıymet 90 td100d meydan okuma

Ynt: kıymet 90 td100d meydan okuma

Böyle çekişme mi olur yaw ben NH cinin yerinde olsam erkuntçuya sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz deyip tarlaya davet ederdim pullukta td100 banko galip gelir . Kedinin fareyle oynadığı gibi oynar erkuntla ...

768, , Dqn, furkan efendibeyoğlu, wan7ed, LORUOĞLU, by-edo, ali_durmuş, hntr-mhmt, gokhanozkan, conboyluk, malkaralı_yusuf, cevo yoğun bir ilgi var

hemen gidip erkunt alacam agam ama bu videoyu çeken erkunt bayiinden almam lazım kendisine de teşekkür edeyim gözümü açtı :) goçum benim Erkunt

Çekmeyle çekiştirmeyle ne olduğu anlaşılmaz önemli olan motorun her şartta her koşulda performansıdır

new holland sahibi olarak erkunt helal olsun diyorum. ama ağır olduğu için çekmiş bu bir gerçek. birde yeni çıkan td110d nin erkunttan kalır yanı yok asıl onla çekiştirilmeli ozaman kim daha iyi anlaşılır.