PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
kıymet 90 td100d meydan okuma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 568296" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: kıymet 90 td100d meydan okuma</strong></p><p></p><p>ufaktım dedemle harmanda geziyoruz bizimn ata malı tarlamız yoktur dedeme diyoruz dede 265 lik alalım işte bunların ekini çokta bizim niye yok felan bizim hacı oğlum az olsun senin olsun paran olsun malın ondan sonra olsun derdi meğer ihtiyarın hayat tecrübesi ne kadar fazlaymış....</p><p></p><p>dedemin yeğeni td 75 aldı hesap basit 2003 yılında sıfır 70-56 95 model verdi üste 25 çekti 25 te fazi verdi traktör 75 bine geldi geçenlerde konuluyoz yeğen bunlar çok güzel diyo ...dedim 75 bin verecen bide kötü diyeceksin </p><p></p><p>Yüce Allah insana akıl vermiş düşünmek için 50 kere düşün bşr kere yap aldığın makina nedir nasıldır 5 sene vvel kulanaılana bak duruşu nasıl gideri nasıl ederi nasıl ön yargıyı bırakmayı bil az araştır düşün taşın 30 saatte kamyon sırtına binipte servise giden çok sıfır makina var bunlar gariban malı nelerden kısılıpta bu makinalar alınıyor </p><p></p><p>neyse benden bu kadar yorum üstüne yorum sorun sroun sütüne sorun iyi geceler Allah herkese malının hayrını göstersin bir kısadan hisse daha var ama onuda başka sefere anlatırım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 568296, member: 24598"] [b]Ynt: kıymet 90 td100d meydan okuma[/b] ufaktım dedemle harmanda geziyoruz bizimn ata malı tarlamız yoktur dedeme diyoruz dede 265 lik alalım işte bunların ekini çokta bizim niye yok felan bizim hacı oğlum az olsun senin olsun paran olsun malın ondan sonra olsun derdi meğer ihtiyarın hayat tecrübesi ne kadar fazlaymış.... dedemin yeğeni td 75 aldı hesap basit 2003 yılında sıfır 70-56 95 model verdi üste 25 çekti 25 te fazi verdi traktör 75 bine geldi geçenlerde konuluyoz yeğen bunlar çok güzel diyo ...dedim 75 bin verecen bide kötü diyeceksin Yüce Allah insana akıl vermiş düşünmek için 50 kere düşün bşr kere yap aldığın makina nedir nasıldır 5 sene vvel kulanaılana bak duruşu nasıl gideri nasıl ederi nasıl ön yargıyı bırakmayı bil az araştır düşün taşın 30 saatte kamyon sırtına binipte servise giden çok sıfır makina var bunlar gariban malı nelerden kısılıpta bu makinalar alınıyor neyse benden bu kadar yorum üstüne yorum sorun sroun sütüne sorun iyi geceler Allah herkese malının hayrını göstersin bir kısadan hisse daha var ama onuda başka sefere anlatırım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
kıymet 90 td100d meydan okuma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt