SEKİZ SIRALI KLEINE (ALMAN) PNOMATİK MİBZER...1989 FRAKFURT AGROTECHNICA FUARINDAN
Ö önder çifçi 28.03.2008 #1 SEKİZ SIRALI KLEINE (ALMAN) PNOMATİK MİBZER...1989 FRAKFURT AGROTECHNICA FUARINDAN
alipasalierkan 28.03.2008 #2 : KLEINE PNOMATİK MİBZER. güzel resim Ferruh abi adamlar ben doğduğumda bu makineyi yapmışlar ben 20 yaşına geldim. Bizim memleketimizde daha böyle bişi yok.....
: KLEINE PNOMATİK MİBZER. güzel resim Ferruh abi adamlar ben doğduğumda bu makineyi yapmışlar ben 20 yaşına geldim. Bizim memleketimizde daha böyle bişi yok.....
I insomnia 28.03.2008 #4 : KLEINE PNOMATİK MİBZER. FERRUH ustamızdan öğreneceğimiz daha çok şey var eline emeğine sağlık FERRUH usta Şuanki teknolojimiz maalesef almanyanın nekadar gerisinde senelerle tarif etmek hüsran olur TEŞEKKÜRLER
: KLEINE PNOMATİK MİBZER. FERRUH ustamızdan öğreneceğimiz daha çok şey var eline emeğine sağlık FERRUH usta Şuanki teknolojimiz maalesef almanyanın nekadar gerisinde senelerle tarif etmek hüsran olur TEŞEKKÜRLER
Ağır Abi 28.03.2008 #5 : KLEINE PNOMATİK MİBZER. ferruh abı yokm u yakın zamanlarda yurt dısıanda bı fuar goturun yahu bızlerıda
: KLEINE PNOMATİK MİBZER. ferruh abı yokm u yakın zamanlarda yurt dısıanda bı fuar goturun yahu bızlerıda