PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Kök gübresi atmadan arpa ekimi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sarikentliyiz" data-source="post: 1238599" data-attributes="member: 22934"><p>En iyi cozum analiz yaptirip bakmak.Surulmus tarladan analiz alirken bitki koku olmamasina dikkat edin.Evde kendiniz eleyip labaratuvara oyle gonderin</p><p>Bende tarlalarimi dap ve sulfat karisitirip ekiyordum.Bu sene analiz yaptirdim.Fosfor orani kiminde fazla kiminde cok az cikti.Sadece sulfat kullanirsaniz tarladaki fosforun cozunmeme durumunda fosfor eksikligi olacak ve verime etki edecektir.Egerki sadece sulfatla ekeceksiniz ekmeden once humik asit veya toprak duzenleyici sivi gubreler kullanip var olan fosforun cozunmesini saglayabilirsiniz.Topraklariniz kirecli ise sulfat ve diger kompoze gubre 20.20 cinko ve kukurtlu veya super ekin gubresi kullanin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sarikentliyiz, post: 1238599, member: 22934"] En iyi cozum analiz yaptirip bakmak.Surulmus tarladan analiz alirken bitki koku olmamasina dikkat edin.Evde kendiniz eleyip labaratuvara oyle gonderin Bende tarlalarimi dap ve sulfat karisitirip ekiyordum.Bu sene analiz yaptirdim.Fosfor orani kiminde fazla kiminde cok az cikti.Sadece sulfat kullanirsaniz tarladaki fosforun cozunmeme durumunda fosfor eksikligi olacak ve verime etki edecektir.Egerki sadece sulfatla ekeceksiniz ekmeden once humik asit veya toprak duzenleyici sivi gubreler kullanip var olan fosforun cozunmesini saglayabilirsiniz.Topraklariniz kirecli ise sulfat ve diger kompoze gubre 20.20 cinko ve kukurtlu veya super ekin gubresi kullanin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Kök gübresi atmadan arpa ekimi...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt