köksal ve palazoğlu römorklarım

Ynt: köksal ve palazoğlu römorklarım

Hayırlı olsun çok güzel bir romork. İnşallah memnun kalırsınız.Köksalı yeni mi deniyorsunuz :S

Hayırlı olsun güle güle kullanın ikiside birbirinden güzel ama mavi olanı daha çok beğendim.

rocky link=topic=63989.msg721380#msg721380 date=1363730386' Alıntı:
Hayırlı olsun çok güzel bir romork. İnşallah memnun kalırsınız.Köksalı yeni mi deniyorsunuz :S
teşekkür edeerim ikiside yeni daha ilk defa kullancam kısmetse :)

Hayırlı olsun güzel romorklar. Bizdede palazoglunun 2 romorkundan var. Tek sıkıntısı traktörü cok zıplatması. 2 dingil arası mesafe biraz daha fazla olsa zıplamayı keser diye tahmin ediyorum.

hakan1 link=topic=63989.msg721399#msg721399 date=1363732253' Alıntı:
Hayırlı olsun güzel romorklar. Bizdede palazoglunun 2 romorkundan var. Tek sıkıntısı traktörü cok zıplatması. 2 dingil arası mesafe biraz daha fazla olsa zıplamayı keser diye tahmin ediyorum.
teşekkür ederim daha önce kullanmadık kısmetse yaza artık dolu deneriz :)

Köksal römork bizim buralardada var gerçekten sağlam römork en avantajı ise direklerle birlikte ilaaveler sökülüyor buda avantaj sağlıyor ;)