Konteynerler hakkında yardıma ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar merhaba;
Bu konteynerlerle ilgili yardıma ve bilgiye ihtiyacım var.Aşağıdaki sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
1.Gemilerin olduğu yerdeki konteynerler ne işe yarar.Onları neyle alabiliriz.Forklift indirdim ama o konteynerleri bir türlü yerinden kıpırdatamadım.
2.Konteyner paketi indirdim (İveco kontyner paketi)kamyonla konteyneri alıyorum ürünü içine boşaltıyorum ama nereye satacağız bulamıyorum.Limandaki geminin oraya gidiyorum geminin yanına ama konteyner boşalmıyor.

Ynt: Konteynerler hakkında yardıma ihtiyacım var

Merhaba
1-Limanda duran konteynirlarin yalnizca gorsel katkilari var.Fakat Giant editorden ayaryaparsan
itilebilir duruma gelir fakat liftle kaldirmak icin ayri bir islemgerekli ..Sonucta oradabirgoruntu..
2-YUkunu gemiye yakin duran turuncu cizgilerle belirtilmis yere yavasca askida olarak konteyniri azbirsey havada tutarak getirisen satiyorsun..
Saygilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...