PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
(( KONYA TARIM FUARI TÜMOSAN )) (2012)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yukeritarim" data-source="post: 529416" data-attributes="member: 16273"><p><strong>Ynt: (( KONYA TARIM FUARI TÜMOSAN )) (2012)</strong></p><p></p><p>vallahi ben dün ordaydım bi tümosancı olarak 8105 i cok basarısız buldum hic farketmez ismi cismi butun yerli montaj diger traktörlerde 100hp güc üzerine cıkıldıgında ayrıbir özen gösterilmis ama tümosan ha 8195 ha 8105 hicte frklılık yok basıtbir hidrolik güclendirmesiile iste otamatık ciftcekere baglamaile 105 beygir bir traktör baite indigememeli zaten tümosan 2005 yılından sonra montaj kalitesi olarak en kötü yerlilerden ve bu kalitesizlik olduktan sonra 105 hp traktör 5 yılda perte cıkar bence benim görüsüm bu maxima ne olur bilmem 8105 bana göre alınacak traktör degil tabi zavkler ve renkler tartısılmas ve ben sunu hissettim bir fabrikada vizyon ve misyon cok önemlidir tümosanda vizyon kaliteli ürün yapmak degil ucuz ürün yapmak bu görüsle birgin gelip sattıkları traktörün kapılarında yıgılacagı günler cokuzakdegil </p><p> bir örmekleme yapmamı istersenis 2010 8280 var elimde ve 97 den beri tümosan kullanıcısıyım traktör 600 satte sanzımanla motor baglantı noktasından yag kacakları yaptı ve gecen serviste böldürdüm montaj hatası oldugu söylendi simdi fuarda adamlara nasıl oolur böyle biseydiye soruyorum cvp 2010da tümosan cok traktör satmısta yetisememis montajları ondan kötü olmus sen traktörsatmak icin kötümontajlı traktör satarsan kalite anlayısın ordan belli iste gerekirse bekleteceksin gerekirse yok satacaksın ama kalitesiz traktör satmıyacaksın bak ben burda söylüyorum yıllar önce bu tümosan piyasa yapardemistim yaptı ama simdi yine söylüyorum fazla sürmez 3 yada 5 yılsonra bu tümosan biter acık ve net bu kalite bu traktörü tartmaz ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yukeritarim, post: 529416, member: 16273"] [b]Ynt: (( KONYA TARIM FUARI TÜMOSAN )) (2012)[/b] vallahi ben dün ordaydım bi tümosancı olarak 8105 i cok basarısız buldum hic farketmez ismi cismi butun yerli montaj diger traktörlerde 100hp güc üzerine cıkıldıgında ayrıbir özen gösterilmis ama tümosan ha 8195 ha 8105 hicte frklılık yok basıtbir hidrolik güclendirmesiile iste otamatık ciftcekere baglamaile 105 beygir bir traktör baite indigememeli zaten tümosan 2005 yılından sonra montaj kalitesi olarak en kötü yerlilerden ve bu kalitesizlik olduktan sonra 105 hp traktör 5 yılda perte cıkar bence benim görüsüm bu maxima ne olur bilmem 8105 bana göre alınacak traktör degil tabi zavkler ve renkler tartısılmas ve ben sunu hissettim bir fabrikada vizyon ve misyon cok önemlidir tümosanda vizyon kaliteli ürün yapmak degil ucuz ürün yapmak bu görüsle birgin gelip sattıkları traktörün kapılarında yıgılacagı günler cokuzakdegil bir örmekleme yapmamı istersenis 2010 8280 var elimde ve 97 den beri tümosan kullanıcısıyım traktör 600 satte sanzımanla motor baglantı noktasından yag kacakları yaptı ve gecen serviste böldürdüm montaj hatası oldugu söylendi simdi fuarda adamlara nasıl oolur böyle biseydiye soruyorum cvp 2010da tümosan cok traktör satmısta yetisememis montajları ondan kötü olmus sen traktörsatmak icin kötümontajlı traktör satarsan kalite anlayısın ordan belli iste gerekirse bekleteceksin gerekirse yok satacaksın ama kalitesiz traktör satmıyacaksın bak ben burda söylüyorum yıllar önce bu tümosan piyasa yapardemistim yaptı ama simdi yine söylüyorum fazla sürmez 3 yada 5 yılsonra bu tümosan biter acık ve net bu kalite bu traktörü tartmaz .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
(( KONYA TARIM FUARI TÜMOSAN )) (2012)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt