PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Köyde sıfır masraf otlanma alanı çok sizce sütçülük mü besi mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1292451" data-attributes="member: 83469"><p>Arkadaşım ben hali hazırda simental ineklerim var , şu anki durumlar bozuk o yüzden hiç kimseye sütçülük önermiyorum.meşakkatli bir iş .ben yapacam diyor isen bildiklerimi söylerim.iyi süt almak istiyorsan simental yada montofon saf düve inekle başla .kırma hayvanın buzağısıda kırma olur ben saf ırktan yanayım .mısır slajı yok ise hiç süt işine bulaşma önce ona karar ver. Bahar çayırı 2 ayda biter .sonra mısır skajı gerek. Bir inek en az 6 ton yer bunun yanında kaliteli yem verirsen sütün artar.gelelim buzağılara .artık onlarda para etmiyor.kasaplık büyütüp kestirirsin isteyen varsa bir yaşında satarsın .bu şartlar altında yapmak istiyor isen yakında maraşta antepte büyük çiftliklerden bütçene göre 5 adetle başla yüklü düve al .yiğit olsunlar. Artık sütünü değerlendirirsin. Sormak istedikllerin için buraya yazarsın gerekirse telefonumu veririm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1292451, member: 83469"] Arkadaşım ben hali hazırda simental ineklerim var , şu anki durumlar bozuk o yüzden hiç kimseye sütçülük önermiyorum.meşakkatli bir iş .ben yapacam diyor isen bildiklerimi söylerim.iyi süt almak istiyorsan simental yada montofon saf düve inekle başla .kırma hayvanın buzağısıda kırma olur ben saf ırktan yanayım .mısır slajı yok ise hiç süt işine bulaşma önce ona karar ver. Bahar çayırı 2 ayda biter .sonra mısır skajı gerek. Bir inek en az 6 ton yer bunun yanında kaliteli yem verirsen sütün artar.gelelim buzağılara .artık onlarda para etmiyor.kasaplık büyütüp kestirirsin isteyen varsa bir yaşında satarsın .bu şartlar altında yapmak istiyor isen yakında maraşta antepte büyük çiftliklerden bütçene göre 5 adetle başla yüklü düve al .yiğit olsunlar. Artık sütünü değerlendirirsin. Sormak istedikllerin için buraya yazarsın gerekirse telefonumu veririm. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Köyde sıfır masraf otlanma alanı çok sizce sütçülük mü besi mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt