PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Köyde sıfır masraf otlanma alanı çok sizce sütçülük mü besi mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mydonose2" data-source="post: 1292571" data-attributes="member: 48621"><p>Dostum sen anladigim kadariyla bir arastirma yapmamissin oncelikle bulundugun bolgede bu isi kimler nasil hangi hayvamla yapiyor ve ne kazaniyorlar bunu gozlemle nasil yapiyorlar hangi irkla yapiyorlar sutte kar yapip diledikleri kadar satis yapabiliyorlarmi bunlari bir arastir koyun isine gelirsek pazara uzaksin otlaklariniz cok olmasindan aracilar cok para vermiyor aslinda etci koyun alsan oranin sartlarinda merinos bakan varmi bilmiyorum adaptasyon sorunu yasarmisin onuda bilmiyorum marmarada olsan ve otlagin olsa etci inekcilik sutculuk koyunculuk hepsinide yapabilirsin senin sartlarinda hersey aracilarda bitiyor neyi surekli aliyorlar neyin varsa surekli satabilirsin onu bilirsen enguzeli o olur sen yinede montofona yonel azda olsa peynir yaparim satarim diyorsan ama satisla ugrasamam zor alan yok dersen etci simental al sal meralara ve cogalmalarini bekle derim gecen haberlere cikmisti adamin sutcu inekleri var hersey guzel sut satiyor sagina soluna kooperatife veriyor hersey guzel gidiyor tabi adamcagiz sut tanki almaya karar veriyor kredi cekiyor derken tam aliyor aracilar sut toplamayi birakiyor artik sadece sutu insanlara verecek ama okadar insan populasyonu yok kredi taksitleri var basliyor hayvanlari satmaya 8 hayvandan geriye bir inek ve tank kaliyor ve adam diyorki son inegide taksit gelince saticam ama odenememis olacam diyor yani bazen bir adim otesini dusunmek gerek tanki almasaydi en kotu aracilar toplamazsa 2 sagilara dusurur etraftaki talepleri karsilardi diger sattiklarinin parasinin yarisiylela etci buzagi toplayip baksaydi daha cok kazanirdi bazen hamlelerin sana kazandirir yada kaybettirir bazen elinde olmayan sartlarda</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mydonose2, post: 1292571, member: 48621"] Dostum sen anladigim kadariyla bir arastirma yapmamissin oncelikle bulundugun bolgede bu isi kimler nasil hangi hayvamla yapiyor ve ne kazaniyorlar bunu gozlemle nasil yapiyorlar hangi irkla yapiyorlar sutte kar yapip diledikleri kadar satis yapabiliyorlarmi bunlari bir arastir koyun isine gelirsek pazara uzaksin otlaklariniz cok olmasindan aracilar cok para vermiyor aslinda etci koyun alsan oranin sartlarinda merinos bakan varmi bilmiyorum adaptasyon sorunu yasarmisin onuda bilmiyorum marmarada olsan ve otlagin olsa etci inekcilik sutculuk koyunculuk hepsinide yapabilirsin senin sartlarinda hersey aracilarda bitiyor neyi surekli aliyorlar neyin varsa surekli satabilirsin onu bilirsen enguzeli o olur sen yinede montofona yonel azda olsa peynir yaparim satarim diyorsan ama satisla ugrasamam zor alan yok dersen etci simental al sal meralara ve cogalmalarini bekle derim gecen haberlere cikmisti adamin sutcu inekleri var hersey guzel sut satiyor sagina soluna kooperatife veriyor hersey guzel gidiyor tabi adamcagiz sut tanki almaya karar veriyor kredi cekiyor derken tam aliyor aracilar sut toplamayi birakiyor artik sadece sutu insanlara verecek ama okadar insan populasyonu yok kredi taksitleri var basliyor hayvanlari satmaya 8 hayvandan geriye bir inek ve tank kaliyor ve adam diyorki son inegide taksit gelince saticam ama odenememis olacam diyor yani bazen bir adim otesini dusunmek gerek tanki almasaydi en kotu aracilar toplamazsa 2 sagilara dusurur etraftaki talepleri karsilardi diger sattiklarinin parasinin yarisiylela etci buzagi toplayip baksaydi daha cok kazanirdi bazen hamlelerin sana kazandirir yada kaybettirir bazen elinde olmayan sartlarda [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Köyde sıfır masraf otlanma alanı çok sizce sütçülük mü besi mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt