arpa buğday ve samanla içerde koyun bakılırmı hayvan hallanırmı?
arpa buğday ve samanla içerde koyun bakılırmı hayvan hallanırmı?
Ben sadece saman ve buğday ile bakiyorum
peki ne kadar yiyor
Altında kuzu olduğu dönemlerde 2kg kısır zama0nlatda 1.5kg
Hububat + samanla bakarsaniz hububat fazla vermeniz gerekir.arpa buğday ve samanla içerde koyun bakılırmı hayvan hallanırmı?
Çok şişmanlar hayvanlar kuru dönemde 1,5 kilo buğday nedir ya
bu şekilde kar edilmez 1.5kg yiyosa günlük
Ustam kuzu etini senin kadar seven görmedim.Yıllık asagi yukari 10tonbuğdayı kendim yetistiriyorum bana kg maliyeti aşağı yukarı 65 70 kuruş 2senede 3kuzu almak masraf istiyor belkide kar yoktur ben hobi amaclı 16koyun bakıyorum senede yediğim 3 4 kuzu bana kâr
![]()
Eyvallah başkan kendi malın gibisi yok gönül rahatliginla yiyebiliyorum kasaplarda hasta yaşlı antibiyotik vurulmuş hayvanlar domuz etleri hersey varUstam kuzu etini senin kadar seven görmedim.
En güzelini yapiyon.
Herseyin karşılığı vardır öyle düşünSadece arpa ve saman yeter li mi yani anlamadım bissürü rasyon yapıyolar küspe arpa yonca yulaf filan karlılık için mi rasyonlar
Herseyin karşılığı vardır öyle düşün
Ne kadar iyi doğru detayli bakılırsa beslenirse o kadar yuksek verim alınır
En doğruyu bulmak kazanç karlılık açısından kişiye göre değişir
Genellikle çok ince hesaplar tutmaz hayvancilikta
Yonca kaba yemin kralıdır , tabi protein ağırlıklı olduğu için dengeli hesaplı verilmelidircevanım için teşekkür ediyorum.çevirdik bakalım abi tarlanın etrafını yonca ekicez nasıl olucak bilmiyorum bakalım nasip kısmet
Yonca kaba yemin kralıdır , tabi protein ağırlıklı olduğu için dengeli hesaplı verilmelidir
Uygun dengeli verilmezsr iyi olmaz
Istikrar ister takip ister merak heves ister koyun
Cabuk ogrenilmez bilmeyen için
İyi Takip edilirse olur insallah
Allah yardimciniz olsun