PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Koyun yetiştiriciliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Genç çiftçii" data-source="post: 1327629" data-attributes="member: 85303"><p>Eğer borca girip hayvan alıyorsan </p><p>Hersene rahat cikabilecegin yemi kendin uretemiyosan </p><p>Dışardan çok karlı iş gibi görünüp hayvancılığa atılıyosan</p><p> kısa hesap 50 koyun alsam hersene 50 kuzu satarım tanesi 1000 liradan gibi</p><p>Küçük işletmeler için mera şart inek gibi 12 ay hazır yedirirsen sıkıntı</p><p>Bu maddeler varsa yapılır yapılmaz değil ama ortalama yıllık kazancın belli bir zamana kadar çok düşük olur ve insanı yorar herseye atılmaya çalışılırsa batırır </p><p>Diye düşünüyorum</p><p></p><p> Okuyanlarin yorumlarınızı bekliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Genç çiftçii, post: 1327629, member: 85303"] Eğer borca girip hayvan alıyorsan Hersene rahat cikabilecegin yemi kendin uretemiyosan Dışardan çok karlı iş gibi görünüp hayvancılığa atılıyosan kısa hesap 50 koyun alsam hersene 50 kuzu satarım tanesi 1000 liradan gibi Küçük işletmeler için mera şart inek gibi 12 ay hazır yedirirsen sıkıntı Bu maddeler varsa yapılır yapılmaz değil ama ortalama yıllık kazancın belli bir zamana kadar çok düşük olur ve insanı yorar herseye atılmaya çalışılırsa batırır Diye düşünüyorum Okuyanlarin yorumlarınızı bekliyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Koyun yetiştiriciliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt