PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
koyunculugun avantajı & dezavantajı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 985669" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: koyunculugun avantajı & dezavantajı</strong></p><p></p><p>Bence küçükbaşa ilgi arttı son zamanlarda. Artması da gerekiyor zaten. </p><p></p><p>Aslında küçükbaş et sektörüne en çok darbeyi yine yetiştiriciler vuruyor. Hayvanı nasıl yetiştiriyorlar bilmiyorum ama birisi kokudan yenmez iken, diğer et lokum gibi insanın yedikçe yiyesi geliyor. Besleme biçimi ile alakalı sanırsam. </p><p></p><p>Zaten küçükbaş eti kokar diye bir ön yargı var. Bazı yetiştiriciler de bu ön yargıyı körüklüyor. Artık ne yediriyorlar, ne içiriyorlar bilemiyorum. </p><p></p><p>Eğer gerçekten kaliteli, eti güzel hayvanlar yetiştirilir ise illaki alıcı bulunur. </p><p></p><p>Bakıcı sorunu ise bence aile işletmesi olunarak çözülebilir. En sağlıklısı bu bana göre. Çoban da patron da aynı aileden olacak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 985669, member: 48547"] [b]Ynt: koyunculugun avantajı & dezavantajı[/b] Bence küçükbaşa ilgi arttı son zamanlarda. Artması da gerekiyor zaten. Aslında küçükbaş et sektörüne en çok darbeyi yine yetiştiriciler vuruyor. Hayvanı nasıl yetiştiriyorlar bilmiyorum ama birisi kokudan yenmez iken, diğer et lokum gibi insanın yedikçe yiyesi geliyor. Besleme biçimi ile alakalı sanırsam. Zaten küçükbaş eti kokar diye bir ön yargı var. Bazı yetiştiriciler de bu ön yargıyı körüklüyor. Artık ne yediriyorlar, ne içiriyorlar bilemiyorum. Eğer gerçekten kaliteli, eti güzel hayvanlar yetiştirilir ise illaki alıcı bulunur. Bakıcı sorunu ise bence aile işletmesi olunarak çözülebilir. En sağlıklısı bu bana göre. Çoban da patron da aynı aileden olacak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
koyunculugun avantajı & dezavantajı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt