PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kredi borcu yapılandırılmayan çiftçi banka şubesinde kendisini yaktı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1354379" data-attributes="member: 83469"><p>Adam kendini yakacak duruma gelmiş, demekki bulunduğu durum çok vahim ben bunu anladim, kredi alanlara kızıyorum bende, fakat yakın çevremde ortahalli çiftçiler her yıl düzenli kredi çekiyolar , parası olsa faiz ödemek istemez , birde iceri geçmişler var borc para alıp krediyi kapatıp tekrar çekip borçlusuna veriyor neler duyuyoruz , traktoründe dalak çıkaranlar bile var [emoji4]</p><p>Bu insanlar zevkine bankaya kendini öptürmüyorya hayat pahalı çeviremiyor, biride şöyle dedi ben by zamana kadar kredi alamıyorum allah razı olsun diyenlerde var gülermisin ağlarmısın , bu bulgur daha ćoook su götürür.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1354379, member: 83469"] Adam kendini yakacak duruma gelmiş, demekki bulunduğu durum çok vahim ben bunu anladim, kredi alanlara kızıyorum bende, fakat yakın çevremde ortahalli çiftçiler her yıl düzenli kredi çekiyolar , parası olsa faiz ödemek istemez , birde iceri geçmişler var borc para alıp krediyi kapatıp tekrar çekip borçlusuna veriyor neler duyuyoruz , traktoründe dalak çıkaranlar bile var [emoji4] Bu insanlar zevkine bankaya kendini öptürmüyorya hayat pahalı çeviremiyor, biride şöyle dedi ben by zamana kadar kredi alamıyorum allah razı olsun diyenlerde var gülermisin ağlarmısın , bu bulgur daha ćoook su götürür. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kredi borcu yapılandırılmayan çiftçi banka şubesinde kendisini yaktı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt