PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
kubota m135 yaylı pulluk ile şangur şungur
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 1384677" data-attributes="member: 28829"><p>insanlar belli başlı markaları öteden beri tanıdığı için yeni markaların tatnınması benim youtube kanalım gibi tanınması zaman alacak işte. güzel makina ilk 135 videosunu çekmeye çankayaya gitmiştik orada hali vakti yerinde bir abide 5400 serisi biderde kubota 135 vardı kubotayı anlatttırmıştım ama malesef hafız kartının azizliğine uğradı o vide yandı yükleyemedim. orada demişti masseye ağır iş zamanları 2 depo mazot koyarken kubota günü 1 depo ile bitiriyo demişti. kubotalar çok pahalandı zamanında iyiki almışın demiştim sorun değil şimdi istesem 2 tane alır gelirim demişti ALLAHIM herkese dolu dolu versin az versin çok versin ama helalinden versin hak etmediğimiz alın terimizle sahip olamayacağımız bir şeyi bize haksızlık yoluyla sahip ettirmesin. amin.</p><p></p><p>Reis daha çok gezemedik kış araya girdi ama yaz gelirse Rabbim nasip ederse daha çok gezeriz. ben ANKARA ya gelirken ankara benden korksun demiştim arkadaşlar kahkaha atmışlardı .. ANKARA ya aşık oldum çok seviyorum. gelmeden önce bu kadar değildi..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 1384677, member: 28829"] insanlar belli başlı markaları öteden beri tanıdığı için yeni markaların tatnınması benim youtube kanalım gibi tanınması zaman alacak işte. güzel makina ilk 135 videosunu çekmeye çankayaya gitmiştik orada hali vakti yerinde bir abide 5400 serisi biderde kubota 135 vardı kubotayı anlatttırmıştım ama malesef hafız kartının azizliğine uğradı o vide yandı yükleyemedim. orada demişti masseye ağır iş zamanları 2 depo mazot koyarken kubota günü 1 depo ile bitiriyo demişti. kubotalar çok pahalandı zamanında iyiki almışın demiştim sorun değil şimdi istesem 2 tane alır gelirim demişti ALLAHIM herkese dolu dolu versin az versin çok versin ama helalinden versin hak etmediğimiz alın terimizle sahip olamayacağımız bir şeyi bize haksızlık yoluyla sahip ettirmesin. amin. Reis daha çok gezemedik kış araya girdi ama yaz gelirse Rabbim nasip ederse daha çok gezeriz. ben ANKARA ya gelirken ankara benden korksun demiştim arkadaşlar kahkaha atmışlardı .. ANKARA ya aşık oldum çok seviyorum. gelmeden önce bu kadar değildi.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
kubota m135 yaylı pulluk ile şangur şungur
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt