Evde kendi kuluçka makinası yapan veya küçük kuluçka makinası kullanan var mıdır?
Tavuklardan aldığımız yumurtalar dan civciv çıkma oranı az olduğu İçin
Kuluçka makinesi ile çıkış yaptırıp Tavuklarımızı gençleştirmek istiyorum
O yüzden kullanıcılardan bilgi almak istiyorum
Bende ugrasiyorum ama zaman bulamiyomEvde kendi kuluçka makinası yapan veya küçük kuluçka makinası kullanan var mıdır?
Tavuklardan aldığımız yumurtalar dan civciv çıkma oranı az olduğu İçin
Kuluçka makinesi ile çıkış yaptırıp Tavuklarımızı gençleştirmek istiyorum
O yüzden kullanıcılardan bilgi almak istiyorum
hocam teşekkür ederim bnm alacak oldugum ürün zaten kapasitesi küçük olması gerekıyorkuluçka makinası imalatı yapıyoruz. 18 aylık arge çalışması sonucu bu yıl satışa başladık. arge çalışma sırasında tavuk, bıldırcın, sülün, keklik, kaz çıkımlarında en az %88 çıkım randımanı elde ettik.
Bu yıl verdiğimiz 120 lik makinada konulan yumurtadan müşterimiz %100 verim almış.
şu anda 4 adet 800 adetlik kaz için makina teslimi için üretim yapıyoruz. 2440 lük 1 adet 4400 adet 2 adet makina satışı için görüşmemiz var.
60 tavuk yumurtasından 54400 yumurtalık makine üretme kapasitemiz var.
örnek videoları aşağıdaki ardeslerden izleyebilirsiniz.
![]()
![]()
DOĞAL CİVCİV ÜRETİM MERKEZİ
www.youtube.com
![]()
HD KULUÇKA MAKİNELERİ
www.youtube.com
sitedeki konu adresleri
YUMURTA ÇİMLENMESİ VE MAKİNA HATASINDAN CİVCİVİN ÇIKAMAMASI
[QUOTE="Baki TÜRKOĞLU, post: 1275291, member: 74281"]Normalde bugün hepsinin çıkmış olması gerekiyordu birşeylerin yanlış gittiğinin farkına vardım yumurtanın birkaç tanesini kırdım baktım göbeklerini toplayamamışlar aceba neden böyle oldu. Yumurtaları olması gerekenden 1 gün önce (25. Gün)...www.trakkulup.net
11.5 SAAT ELEKTİRİK KESİNTİSİ SONRASI BILDIRCINDA %88 VERİM
https://www.youtube.com/channel/UCCSaBpquvcJafB-gZPgqZzg/videos bıldırcınların 16. gününde elektrik kesinti sonrası çıkım videosu. iyi seyirler. Bol hayırlı hasatlar dileği ile.www.trakkulup.net
HD KULUÇKA MAKİNESİNİN DENEME ÇIKIM DEĞERLERİ
Çıkım makinesinin videoları https://www.youtube.com/channel/UCHrv1HWMvbHx9tZ5i_9IbAw/videos Halkalı ve macar sülünler. %85 verim ile makineden çıktı. 81 sülün yumurtasından 69 civcivmiz sağlıklı bir şekilde çıktı. KEKLİK ÇIKIMINDA MAKİNE VERİMİMİZ %95.5 134 keklik yumurtasından 128...www.trakkulup.net
YUMURTA İÇERİSİNDE CİVCİV GELİŞİMİ ONBİRİNCİ GÜN
HD KULUÇKA MAKİNASI makina içerisine yerleştirilen yumurtanın 11. gün civciv gelişim resmi https://www.youtube.com/channel/UCHrv1HWMvbHx9tZ5i_9IbAw YUMURTA ÇİMLENMESİ VE MAKİNA HATASINDAN CİVCİVİN ÇIKAMAMASI...www.trakkulup.net
AKILLI PROFESYONEL KULUÇKA MAKİNASI
akıllı kuluçka makinası tanıtımı. kullanım alanı, çalışma şekli ve kuluçkada dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgiler video içerisinde anlatılmaktadır. Üretim ve yazılımı kendimiz yapmış bulunmaktayız. Desteklerinizi bekler. Herkese hayırlı ve bereketli iyi günler dilerim...www.trakkulup.net
makınanız mı var yanı ? varsa bıraz bahseder mısınızBende ugrasiyorum ama zaman bulamiyom
hocam kendı yumurtalarımızdan ve ataks yumurtası falan mı koysam dıyorum. kulucka makınasınaen iyi randımanlı civciv çıkımı 30 ile 60 haftalık tavuklardan alınır. senin tavuklar tahminim 80 haftalıktan daha büyük kuluçkaya koyduğun yumurtadan %60 randıman alır isen başarılı say
hocam teşekkür ederim bnm alacak oldugum ürün zaten kapasitesi küçük olması gerekıyor
fiyatlara nereden ulaşabılırım.
hayırlı işler hayırlı olsun üretiminizde.
hocam kendı yumurtalarımızdan ve ataks yumurtası falan mı koysam dıyorum. kulucka makınasına
Hazır olandan aldım randımanlı olmadı sattim strafordan kendim yapiyorummakınanız mı var yanı ? varsa bıraz bahseder mısınız
yuurta sayısı 20 -50 arası olabılırsizin istediğiniz kaç yumurtalık olacak
tavuk 30-60 haftalık arası olursa veriminiz güzel olur.
alacağınız makinada nem oranı %1, ısı 0,3 derece arasında olursa veriminiz artar.
piyasada nem % 5 ısı farkı 3-5 derecede olmakta bu duruma dikkat et.
hangi yumurtayı koyarsan çıkım alabilirsin
sonuç nasıl pekıHazır olandan aldım randımanlı olmadı sattim strafordan kendim yapiyorum
Hazır olandan aldım randımanlı olmadı sattim strafordan kendim yapiyorum
Muhtemelen hazir aldığımın sensor saglikli degildi 2 defa attim civciv oluşup hep oluyo icinde 40 yumurtadan 11 12 cikiyo zayiyat buyuk oyuzden kendim yapiyorum zaman buldukcaalacağın sensörlere dikkat et
nem ve ısı aralıkları çok önemli
Daha bitmedi viyol fan kutu hazir bi termostat kaldısonuç nasıl pekı
Daha bitmedi viyol fan kutu hazir bi termostat kaldı
[emoji106]çevirmeyi unutma