PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
KURAKLIK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mehmet22atay" data-source="post: 1377373" data-attributes="member: 85008"><p>16 yaşında babam sayesinde çiftçilik ve hayvancılık yapan biri olarak elimde bu işi bırakacak durumum var daha yolun başındayım ve okuldan mezun olup başka meslek yapabilirim ancak ben böyle düşünürsem başka yaşıtlarım veya kardeşlerim böyle düşünürse ülkemizde hiç üretim kalmayacak biraz olaya bireysel yerine milli bakmazı lazım benim amacım kalite ve birim alandan yüksek karlı ürün üreterek hem bu zor zamanlarda / gübre tohum mazot traktör fiyatları vb/ ayakta kalmaya çalışmak hemde kendimi geliştirmek ancak ülkemizde hemen hemen hiç taze kaynak olmamasına mı üzülsen yoksa desteklenmeyip önümüze köstek koyulmasına mı bilemiyorum ama bir şekilde üretim devam edecek ithal almak kolay neden hazır parayla maliyetine bakmaksızın uğraşsız bir şekilde geliyor burada bunlar değil konumuz ama böyle işler devam etmez tüm çiftçiler dertli uykusu kaçıyor mahsül alamama korkusu krediye borca ödenememe korkusu çiftçi o kadar dolu ki engelenmese önü kesilmese kendini ifade etse ne büyük sıkıntılar var o kadar bıkmış durumdayız ki kuraklıktan konun geldiği yerlere bakın belki haddime değil bunları eleştirmek ama mahduriyetin bir şekilde dile getirilmesi gerekiyor iyi akşamlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmet22atay, post: 1377373, member: 85008"] 16 yaşında babam sayesinde çiftçilik ve hayvancılık yapan biri olarak elimde bu işi bırakacak durumum var daha yolun başındayım ve okuldan mezun olup başka meslek yapabilirim ancak ben böyle düşünürsem başka yaşıtlarım veya kardeşlerim böyle düşünürse ülkemizde hiç üretim kalmayacak biraz olaya bireysel yerine milli bakmazı lazım benim amacım kalite ve birim alandan yüksek karlı ürün üreterek hem bu zor zamanlarda / gübre tohum mazot traktör fiyatları vb/ ayakta kalmaya çalışmak hemde kendimi geliştirmek ancak ülkemizde hemen hemen hiç taze kaynak olmamasına mı üzülsen yoksa desteklenmeyip önümüze köstek koyulmasına mı bilemiyorum ama bir şekilde üretim devam edecek ithal almak kolay neden hazır parayla maliyetine bakmaksızın uğraşsız bir şekilde geliyor burada bunlar değil konumuz ama böyle işler devam etmez tüm çiftçiler dertli uykusu kaçıyor mahsül alamama korkusu krediye borca ödenememe korkusu çiftçi o kadar dolu ki engelenmese önü kesilmese kendini ifade etse ne büyük sıkıntılar var o kadar bıkmış durumdayız ki kuraklıktan konun geldiği yerlere bakın belki haddime değil bunları eleştirmek ama mahduriyetin bir şekilde dile getirilmesi gerekiyor iyi akşamlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
KURAKLIK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt