PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kurbanda Manda (camız) Kesmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1339220" data-attributes="member: 83469"><p>Yahu arkadaş mandaya bile ön yargılısınız, rengi geç pişmesi olabilir fakat tadını ayırt edemezsiniz , genç 2 yaşında manda 3 yaşında inekten iyidir , sığır larda yaş faktörüdür önemli olan, pastırmaların çoğu manda etinden üretilir, yine de tercih meselesi 20 adet üstü 1 yaşında erkek balak ciddi alıcılara temin edebilirim, fiyat 3.5 4 tl arası olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1339220, member: 83469"] Yahu arkadaş mandaya bile ön yargılısınız, rengi geç pişmesi olabilir fakat tadını ayırt edemezsiniz , genç 2 yaşında manda 3 yaşında inekten iyidir , sığır larda yaş faktörüdür önemli olan, pastırmaların çoğu manda etinden üretilir, yine de tercih meselesi 20 adet üstü 1 yaşında erkek balak ciddi alıcılara temin edebilirim, fiyat 3.5 4 tl arası olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kurbanda Manda (camız) Kesmek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt