PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kuyruk Mili Standartları ve BG Güçleri Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilhan_mkp" data-source="post: 1201427" data-attributes="member: 74001"><p>540 devir standart her traktörde var diyelim olmayan varmıdır bilmiyorum ama bunu sen standart olarak her traktörde 540devir pto var olarak al.</p><p>pto gücü markaya modele göre değişir.</p><p>en dandik düşük güçlü traktör bile tarımda gereken havayı üreten kopresörün güç ihtiyacını karşılar.</p><p>denemelerin için piyasada en bol bulunan 2000 model üzeri bir traktörü referans alsan iyi olur sonuçta akademik bir çalışmada güç deperlerini yazman gerekecektir.</p><p>traktörlerde hava standart olmadığı için bu ekipmanda şu kadar hava basıncı gerekli demek zor.</p><p>birkaç markada üste başa hava tutacak kadar hava bulunur. (zetor, Erkunt) hava bulunan traktörler. erkunt hava tankı küçük zetorun tankları hiç görmedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilhan_mkp, post: 1201427, member: 74001"] 540 devir standart her traktörde var diyelim olmayan varmıdır bilmiyorum ama bunu sen standart olarak her traktörde 540devir pto var olarak al. pto gücü markaya modele göre değişir. en dandik düşük güçlü traktör bile tarımda gereken havayı üreten kopresörün güç ihtiyacını karşılar. denemelerin için piyasada en bol bulunan 2000 model üzeri bir traktörü referans alsan iyi olur sonuçta akademik bir çalışmada güç deperlerini yazman gerekecektir. traktörlerde hava standart olmadığı için bu ekipmanda şu kadar hava basıncı gerekli demek zor. birkaç markada üste başa hava tutacak kadar hava bulunur. (zetor, Erkunt) hava bulunan traktörler. erkunt hava tankı küçük zetorun tankları hiç görmedim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Kuyruk Mili Standartları ve BG Güçleri Hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt