PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
kuyruk milli pompa saatte kaç litre mazot yakıyorsunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1220728" data-attributes="member: 78170"><p>Usta ideal veriler budur biz burada amacımız dövüş çekiş olmadan yanlislarimizi düzeltmek ne dedin sezon sonunda TD 100 turbo yedi bunun gereği yok 4 lük boru 60 ton su taşır kapalı sisteme bastığın zaman 15 senelik serüven benimki ondan 20 sene de babam var herhalde bizde çözmüş üzdur hatırlamıyorum nereden bildiğimi ama eminim istediğin yere sor sulama sistemi satanlara gene aynı hataya düşüyorsun arkadaki pompo isterse 500 ton su bassin senin sisteminin kapasitesi budur zaten yanlış hatırlamıyorsam Bizim kılınç ve domakta 300 ton basıyor ama bunlar direk sisteme vermeden önüne döken veriler ve ayrıca su pompasinda mesafe uzadıkça suyun boruya surtunmesinden dolayı basınç daha az olur traktör daha çok zorlanıyor isterse düzde olsun yani öyle birşey söylüyor sunki yaptığımız iş aynı düşünüyorum ben niye yapamıyorum olmaz kafa na gene takılan varsa bu söylediklerimi git sulama sistemleri satan bir yerde konuş sen benden başkasından duymadan ikna olmayacaksın bu yazdıklarımı da göster</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1220728, member: 78170"] Usta ideal veriler budur biz burada amacımız dövüş çekiş olmadan yanlislarimizi düzeltmek ne dedin sezon sonunda TD 100 turbo yedi bunun gereği yok 4 lük boru 60 ton su taşır kapalı sisteme bastığın zaman 15 senelik serüven benimki ondan 20 sene de babam var herhalde bizde çözmüş üzdur hatırlamıyorum nereden bildiğimi ama eminim istediğin yere sor sulama sistemi satanlara gene aynı hataya düşüyorsun arkadaki pompo isterse 500 ton su bassin senin sisteminin kapasitesi budur zaten yanlış hatırlamıyorsam Bizim kılınç ve domakta 300 ton basıyor ama bunlar direk sisteme vermeden önüne döken veriler ve ayrıca su pompasinda mesafe uzadıkça suyun boruya surtunmesinden dolayı basınç daha az olur traktör daha çok zorlanıyor isterse düzde olsun yani öyle birşey söylüyor sunki yaptığımız iş aynı düşünüyorum ben niye yapamıyorum olmaz kafa na gene takılan varsa bu söylediklerimi git sulama sistemleri satan bir yerde konuş sen benden başkasından duymadan ikna olmayacaksın bu yazdıklarımı da göster [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
kuyruk milli pompa saatte kaç litre mazot yakıyorsunuz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt