PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Landini
Landini globe 80 nasıl bir traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hayalimjd" data-source="post: 1406249" data-attributes="member: 58659"><p>Kardeşim landini glop 80lik tavsiye edilecek traktör bende var şuan 760satte çok pratik ve atak bir traktör ben dörtlü tatlı 12lik takıyorum arkasina banamusin demiyor pulluk biraz ağır traktörün onu hafif geliyor ama çekişi çok güzel 2019model bende iki tane1de 5H100var çok harika bir traktör al ak isteyenlere dost tavsiyesi ben alalı iki sene oldu 100luk 2017 model oda 680 saatte 100 Luk çok rahat ve kabin sessiz bir traktor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hayalimjd, post: 1406249, member: 58659"] Kardeşim landini glop 80lik tavsiye edilecek traktör bende var şuan 760satte çok pratik ve atak bir traktör ben dörtlü tatlı 12lik takıyorum arkasina banamusin demiyor pulluk biraz ağır traktörün onu hafif geliyor ama çekişi çok güzel 2019model bende iki tane1de 5H100var çok harika bir traktör al ak isteyenlere dost tavsiyesi ben alalı iki sene oldu 100luk 2017 model oda 680 saatte 100 Luk çok rahat ve kabin sessiz bir traktor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Landini
Landini globe 80 nasıl bir traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt