landini powerfarm almayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

landini almayı düşünüyorum powerfram 95 ama nasıl bilemiyorum kullananınız varsa yanıtlasın 265 var onunla takas yapmayı düşünüyorum satanda varsa sey yaparız

Ynt: landini powerfarm almayı düşünüyorum

Bizim akrabada var dedemlerdeydim yazın orda gordum sorun çıkarmadı hiç kabini geniş

ingiliz tasarım mccormickle ortak bi firma olduğundan tasarımları aynıdır zaten perkins motor var tavsiye ederim

arazin o kadar cok degılse tavsiye etmem eger coksa tavsıye ederım bız tarlayı 600 donum yapana kadar 265 s ıle devam ettık 600 olunca 3095 aldık ıkıncı el aldık keske bı 200 donum daha olmadan degıstırmeseydık dedık ama ıs ısten gectı duva*-*0

ya 265 s de güzel motor ama bizim arazi yapısı biram dik oldugu için tek çeker iş yapmıyo balya makinasın da ytoksa 265 s den cok ama cok memnunuz daha 265 s 2600 saatte 1998 madel kızgibi duruyor motorum daha sıfır sayılır

cemalpaşa link=topic=48041.msg464408#msg464408 date=1320347189' Alıntı:
arazin o kadar cok degılse tavsiye etmem eger coksa tavsıye ederım bız tarlayı 600 donum yapana kadar 265 s ıle devam ettık 600 olunca 3095 aldık ıkıncı el aldık keske bı 200 donum daha olmadan degıstırmeseydık dedık ama ıs ısten gectı duva*-*0
1 dönüm 1000 metrekaremi sizin orda bizim burda 1000 metrekareye 1 dönüm 1 dekar deriz.. bende olcak 600 dönüm yer 2 tane motor alırım en az 4x4

Landini her zaman beğendiğim markalardan biri olmuştur. Alırsanız pişman olmazsınız bence.

arkadaşım ben bunlara baktım ama saati çok bana en fazla 2000 olması lazım cok temiz arıyorum bende satılık bir 265 s var sıfır almıştık 1998 model daha 2664 saatte

Beyler landini t
yok bu piyasada anlamadım 2 ele düşmüyo melet çok acayip bi motor bulursanız 100 lüğü lazım powerform haberdar edin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...