PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Landini traktörleri ROAD SHOW ANKARA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci83" data-source="post: 1157407" data-attributes="member: 57302"><p>Ahmet arkadaşımızın problemini kalp kırmadan çözebilirseniz Landini düşünenlere gerçekten çok iyi bir referans olur. Ben Tekirdağ'lıyım, Ahmet'ide, Armağan Traktör'üde tanımam lâkin Ahmet daha önce Landiniden memnuniyetini dile getirirdi. Nezaman ki 5h a geçti sorunlar başladı. Etrafimda 5h kullananlara bakıyorum bir şikayet duymadım. Sanırım Ahmet'in traktöründe gerçekten bir sıkıntı söz konusu. Armağan Traktöre'de bu sorunu çözmek yakışır. </p><p></p><p>Bende bir Landini kullanıcısıyım ve şartlar oluşursa yine Landini yi tercih ederim. Kullanıpta memnun olmayan duymadım. Benim çok çiftçiliğim yok ama köyümde ciddi miktarda tarla işleyip, slaj ve balya işi yapan abimiz var, kapısında 3 tane Landini var. Daha önce Powerfarm kullanıyordu, son zamanda 5h a geçti, adam memnun olmasa yine aynı markaya devam etmez. Trakyada ciddi miktarda Landini görmek mümkün, diğer bölgeleri bilmiyorum tabi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci83, post: 1157407, member: 57302"] Ahmet arkadaşımızın problemini kalp kırmadan çözebilirseniz Landini düşünenlere gerçekten çok iyi bir referans olur. Ben Tekirdağ'lıyım, Ahmet'ide, Armağan Traktör'üde tanımam lâkin Ahmet daha önce Landiniden memnuniyetini dile getirirdi. Nezaman ki 5h a geçti sorunlar başladı. Etrafimda 5h kullananlara bakıyorum bir şikayet duymadım. Sanırım Ahmet'in traktöründe gerçekten bir sıkıntı söz konusu. Armağan Traktöre'de bu sorunu çözmek yakışır. Bende bir Landini kullanıcısıyım ve şartlar oluşursa yine Landini yi tercih ederim. Kullanıpta memnun olmayan duymadım. Benim çok çiftçiliğim yok ama köyümde ciddi miktarda tarla işleyip, slaj ve balya işi yapan abimiz var, kapısında 3 tane Landini var. Daha önce Powerfarm kullanıyordu, son zamanda 5h a geçti, adam memnun olmasa yine aynı markaya devam etmez. Trakyada ciddi miktarda Landini görmek mümkün, diğer bölgeleri bilmiyorum tabi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Landini traktörleri ROAD SHOW ANKARA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt