LANDWİRTSCHAFTS EKLENTİLER...

arkadaşlar tam inceleme fırsatım olmadı ama galiba oyuna buradan yeni traktör ve ekipmalar yükleyebiliyoruz...

LİNK:http://ls-mods.de/downloads.php

biriki site daha var ama zaten burayı girdiğiniz de onlara da ulaşabilirsiniz reklam olur diye vermiyorum o adresleri...

Ynt: LANDWİRTSCHAFTS EKLENTİLER...

önemli değil arkadaşlar sağolun da eklentileri nasıl oyuna ekleyeceğimi bir türlü bulamadım yaparsanız bize de anlatırsınız çok makbule geçer...

Arkadaşlar gerçekten bu yamaları yüklemek için çok uğraştım fakat beceremedim.Yapabilen varsa lütfen bizimle paylaşsın.

arkadşlar bi çok kişi yazmış fakat kimse cvplamamış bu modlar nasıl yükleniyor?? bi yardım edermisiniz??

arkadaşlar ben bu yamalrı ındırıyom ve yapıyom oyuna gırıyom remörk yok
o nasıl olacak

ben o yamalardan bir tek römorku yapabildim data vehicles trailers ın içine kopyaladım oldu ama biçer yaması falan olmadı

sadece kopyala/yapıştır yapmıyorsun gerekli kodları gerekli yerlere yazman gerekiyor o konu da sitede mevcut yamaları oyuna yükleme başlığı altında