PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Lastik ve jant konusunda yardım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="srtys" data-source="post: 1428250" data-attributes="member: 54779"><p>Fiat 780 traktörümüze 38 jant yaptıktan sonra 7.50-16 olan ön lastikler ufak geldi sanırım traktör öne doğru eğimli kaldı. Yabancı kaynaklardan incelemelerimde 38 jantların hepsine 7.50-18 takmışlar. İlaç gübre attığımız için yaş yerlerde yarıp batmaması için kalın lastik olduğundan massey 398in ön lastik ve jantla değiştirmek istiyorum. Tam ölçüleri bulamadım. Sanırım 10.00-16 diye tahmin ediyorum. </p><p></p><p>Bu konuda fikir ve görüşlerinizi duymak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="srtys, post: 1428250, member: 54779"] Fiat 780 traktörümüze 38 jant yaptıktan sonra 7.50-16 olan ön lastikler ufak geldi sanırım traktör öne doğru eğimli kaldı. Yabancı kaynaklardan incelemelerimde 38 jantların hepsine 7.50-18 takmışlar. İlaç gübre attığımız için yaş yerlerde yarıp batmaması için kalın lastik olduğundan massey 398in ön lastik ve jantla değiştirmek istiyorum. Tam ölçüleri bulamadım. Sanırım 10.00-16 diye tahmin ediyorum. Bu konuda fikir ve görüşlerinizi duymak istiyorum. Şimdiden teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Lastik ve jant konusunda yardım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt