PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Layflat Borular Hakkında Genel....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cem.ispir" data-source="post: 866559" data-attributes="member: 51874"><p><strong>Ynt: Layflat Borular Hakkında Genel....</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Hermiyas, </p><p></p><p>Ben de bugun yazdiktan sonra biraz arastirayim dedim, hatta bir uretici ile gorustum, hakikaten 8bar calisan modeller varmis, ancak 8 bara dayanan borular 2.5 inch, 3 inch te 6 bar, 4 inch te 5 bar daha uzerinde 4 bar maximum degerleri vardi benim gorustugum ureticinin. 8 bar i gorunce ben de acaba tamburlu sulama makinasi icin kullanabilir miyiz diye dusundum, zira saatte 70 ton civari suyu yerdeki cikistan 120 mt oteye goturebilmek gibi bir problemim var, klasik sulama borusu ile bir turlu cozemedim, denemedigim 4 luk boru kalmadi, basinc 7 bar oldugunda bir yerde sorun cikiyor... ideali 7.5 bar da calistirmak istiyorum, olmadigi icin mecbur suyu azaltip veya puskurtucuyu buyutup basinci dusuruyoruz. </p><p></p><p>Ilk amacim gerceklesmeyince acaba yuzuak tabancalar icin kullanilabilir mi diye dusunmeye basladim, jet40 modeli icin nasil bir sistem kurabilirim diye dusunuyorum su anda. Siz yagmurlama icin mi dusunuyorsunuz? </p><p></p><p>tesekkurler,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cem.ispir, post: 866559, member: 51874"] [b]Ynt: Layflat Borular Hakkında Genel....[/b] Hermiyas, Ben de bugun yazdiktan sonra biraz arastirayim dedim, hatta bir uretici ile gorustum, hakikaten 8bar calisan modeller varmis, ancak 8 bara dayanan borular 2.5 inch, 3 inch te 6 bar, 4 inch te 5 bar daha uzerinde 4 bar maximum degerleri vardi benim gorustugum ureticinin. 8 bar i gorunce ben de acaba tamburlu sulama makinasi icin kullanabilir miyiz diye dusundum, zira saatte 70 ton civari suyu yerdeki cikistan 120 mt oteye goturebilmek gibi bir problemim var, klasik sulama borusu ile bir turlu cozemedim, denemedigim 4 luk boru kalmadi, basinc 7 bar oldugunda bir yerde sorun cikiyor... ideali 7.5 bar da calistirmak istiyorum, olmadigi icin mecbur suyu azaltip veya puskurtucuyu buyutup basinci dusuruyoruz. Ilk amacim gerceklesmeyince acaba yuzuak tabancalar icin kullanilabilir mi diye dusunmeye basladim, jet40 modeli icin nasil bir sistem kurabilirim diye dusunuyorum su anda. Siz yagmurlama icin mi dusunuyorsunuz? tesekkurler, [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Layflat Borular Hakkında Genel....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt