PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
LEYLAND TRAKTÖR SÜRAT VE FREN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SakaryalıBerkay54" data-source="post: 1154902" data-attributes="member: 78002"><p>Ben bir şey daha sormak istiyorum bizim komşumuzda 184 leyland var ve aşırı süratli bi traktör nereden baksanız 50 kilometre yapıyor bunj ona sorduğumuzda bmc. Nin eski kamyon motoru taktım diyor böyle bişey mümkün mü. Mümkünse 154 leyland a uyar mı mümkün değilse traktör süratini nasıl arttırırız leyland 154 için</p><p>Ve bu traktörlerin frenlerini nasıl daha sağlam yaparız ama balataları değiltirin cs demesiniz iyi olur tam olarak teknik bilgi verseniz iyi olur saolun Vesselam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SakaryalıBerkay54, post: 1154902, member: 78002"] Ben bir şey daha sormak istiyorum bizim komşumuzda 184 leyland var ve aşırı süratli bi traktör nereden baksanız 50 kilometre yapıyor bunj ona sorduğumuzda bmc. Nin eski kamyon motoru taktım diyor böyle bişey mümkün mü. Mümkünse 154 leyland a uyar mı mümkün değilse traktör süratini nasıl arttırırız leyland 154 için Ve bu traktörlerin frenlerini nasıl daha sağlam yaparız ama balataları değiltirin cs demesiniz iyi olur tam olarak teknik bilgi verseniz iyi olur saolun Vesselam [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
LEYLAND TRAKTÖR SÜRAT VE FREN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt