Leyland Traktor

arkadaşlar leyland bölümü olmadığı için buraya açtım.leyland hakkında bildiklerimiz nelerdi? sağlammıdır? artı ve eksi yönleri nelerdir lütfen bildiiklerinizi yazınız. şimdiden herkese teşekkürler.

Ynt: Leyland Traktor

cebrail68 link=topic=65502.msg742181#msg742181 date=1368296319' Alıntı:
2 yıl sonra bir asma bahçesi kurmayı düşünüyorum.onun için bunun gibi bir küçük traktor almayı düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-is-makinesi-satilik-temiz-bakimli-leyland-124653930/detay
Hiç kaçırma yarın git bas parayı al derim kardeşim. Çok temiz duruyor.Ben olsam yarın okuldan izin alıp gider bakardım bu motora.

türkiyede olsam bakardım.parayı basar alırım ama suna suudi arabistandayım 2 sonra dönüş yapacağım. bunun gibi küçük bir traktor almayı düşünüyorum. :)

cebrail68 link=topic=65502.msg742191#msg742191 date=1368296806' Alıntı:
türkiyede olsam bakardım.parayı basar alırım ama suna suudi arabistandayım 2 sonra dönüş yapacağım. bunun gibi küçük bir traktor almayı düşünüyorum. :)
Napıyon orda okuyon mu :S

boşver leylandı son sahibi olursun hadi onuda geç doğru düzgün tat vermez beya
135 benim bile hayran kaldığım bi traktör küçük ama boyundan büyük iş yapıyor kerata :D

Cebrail, Leyland ' ı bilmem ama MF 135 ' i tavsiye ederim en azından parça ve usta sıkıntısı olmaz..

cebrail,hiç üniversal 445 diyen olmamış galiba,ben kullanıyom, parçası bol,fıat parçaları uyuyo.bi düşün derim,sizin oralarda varmıdır bilmem,fiyatlarıda,6 dan başlar 11-12 bin liraya kadar çıkar.bendeki 77 model.