Ls 2008'i hangi tuşlarla oynarız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1-Ls 2008 ' i hangi tuşlarla oynarız ?
2-Traktörler arasında kısaca geçebilirmiyiz?
3-Tarladan eve hemen getirebilirmiyiz?
Yardımcı olan herkese +rep :)

Ynt: Ls 2008'i hangi tuşlarla oynarız?

1.Zaten herhangi bir traktörün yanına gittiğin zaman yardım penceresinde ' ' e ' ' tusuna basarsan biner.Traktörün ekpmanının yanına gittiğinde takmak için tusları gösteriri zaten.TAB tusuylada makınalara inip binmeye gerek kalmadan ondan ona gecebilirsin.Bende yeniyim valla anca bu kadar biliyorum :)

zaten hangi tuşları kullanacağın yardım penceresinde yazıyo traktörler arası geçiş yapmak içinde tab tuşunu kullanıyoruz

silentgo link=topic=16947.msg151888#msg151888 date=1234095436' Alıntı:
Nasıl ? :) Bide oyuna girdikten sonra menüye nasıl geliniyor biraz denedim footğraf filan vardı da ana menüye getiremedim :)

Traktörü bildiğim kadarıyla sürerek getiriyorsun eve :D Oyuna girdikten sonra menuye gelmen için oyundan cıkman lazım ama ilk kaydet ondan sonra cık.

silentgo link=topic=16947.msg151893#msg151893 date=1234095650' Alıntı:
Traktörü bildiğim kadarıyla sürerek getiriyorsun eve :D Oyuna girdikten sonra menuye gelmen için oyundan cıkman lazım ama ilk kaydet ondan sonra cık.
Nasıl kaydediliyor :)

kangalli_84 link=topic=16947.msg151945#msg151945 date=1234100281' Alıntı:
Nasıl kaydediliyor :)
esc tuşuna bas en baştaki yazı oyunu kaydeder ortadaki çıkar en sondaki devam eder

Abi kendimce hepsini cevaplıyayım :D

1.)Yön ( ok ) tuşlaırı ile kumanda edebilirsin.' F ' tuşu ile farları yakabilirsin.Biçerlerde ' G ' tuşuyla biçeri çalıştırabilirsiniz.' Q ' tuşu ile ekipmanları traktör vs ye takabilir ve çıkartabilirsin. ' 1, 2 ve 3 ' tuşları ile aracının belrili bir hızda gitmesini sağlıyabilirsin.Son olarak da ' E ' tuşu ile araçlara binebilirsin.Bunlar genelleme :D

2.)Traktörler arasında kısaca geçir ' Tab ' tuşu ile gerçekleştirilir.

3.)Tarladan çiftliğer ışınlanma gibi vs olmuyo malesef :D Bir tek eksik bu ama buna gerek yok sanırım .

İnş yardımcı olmuşumdur . )))

Bide Görevler-Missions bölümünden ilk o görevleri yaparsan oyunu daha iyi anlarsın.Orada bayağı yardımcı olur sana :D

hizli-gonzales link=topic=16947.msg151965#msg151965 date=1234103311' Alıntı:
Abi kendimce hepsini cevaplıyayım :D

1.)Yön ( ok ) tuşlaırı ile kumanda edebilirsin.' F ' tuşu ile farları yakabilirsin.Biçerlerde ' G ' tuşuyla biçeri çalıştırabilirsiniz.' Q ' tuşu ile ekipmanları traktör vs ye takabilir ve çıkartabilirsin. ' 1, 2 ve 3 ' tuşları ile aracının belrili bir hızda gitmesini sağlıyabilirsin.Son olarak da ' E ' tuşu ile araçlara binebilirsin.Bunlar genelleme :D

2.)Traktörler arasında kısaca geçir ' Tab ' tuşu ile gerçekleştirilir.

3.)Tarladan çiftliğer ışınlanma gibi vs olmuyo malesef :D Bir tek eksik bu ama buna gerek yok sanırım .

İnş yardımcı olmuşumdur . )))
Oldun oldun :) senin rep de yattı

hizli-gonzales link=topic=16947.msg151997#msg151997 date=1234106317' Alıntı:
Abi yattı derken veriyo musun vermiyo musun anlamadım :D
Verdim anlamında o bizede dedi aynısını :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...