LS 2011 para hilesi

Arkadaşlar denemeyle bir çoğunuz çözmüştür ama çözemeyenler için anlatıcam :D öncelikle oyuna girip kariyer bölümünü açıp herhangibir boş slota oyun açıyoruz ve girip kaydediyoruz. sonra belgelerime gidiyor ve Farming simulator 2011 klasöründe savelediğimiz (save gaöe1 save game 2 gibi)yere girip careerSavegame isimli xml osyasını not defteri ile açıyoruz ve ctrl+f deyip money yazıyoruz ve rakamı istediğimiz gibi değiştirip saveleyip kapatıyoruz artık istediğiniz kadar paranız var :D ben riske atmamak adıan baştan bir yedek aldım ve başlangıçta 12000 olana parayı 12000000 yaptım çalıştı :D

Ynt: LS 2011 para hilesi

Bencede .
Oyunun cazibesi kalmıyor tavsiyem hile modu olmadan oynanmasıdır.Bilgi için teşekkürler

hmen hileyi bulmusar yaw bu kdr olmaz arkadasm bi dene zevksiz oluyor yamaların parasını bile aslında cok yapacaksın oyunun zevki olsn yinede emegine saglık

ya cidden zevki olmuyo kabul ediyorum. Bi hedef koyup o hedefe yönelik ürtim yapıyosunuz hoş oluyo ama oyunu kaç aydır bekliyoruz ve açıkçası yeni makine ve araçları merak ettim o yüzden baştan hile yapıp yenileri denedikten sonra yine normal oyun oynayabiliriz. bu arada mod konusuna katılıyorum yükledikten sonra o aracı alabilmek için çaba harcamak güzel oluyo. bir kaç kere hilesi soruluştu die bu konuyu açmak istedim sadece